Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt passion chocolat nougat & latte macchiato
Tuotteen Lindt passion chocolat nougat & latte macchiato valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 15.04.2014
Saksasta tarttui maisteluun 97-grammainen maitosuklaalevy, joka oli niin nätin näköinen että se oli pakko ostaa. Kahvilla maustetussa vaaleassa maitosuklaassa oli taustalle ripoteltu kahvin makuista hasselpähkinäkrokanttia, karamellisoituja hasselpähkinöitä ja tummaa suklaarouhetta. Jokainen lisuke oli vähän eri väristä, ja juuri tämä pahvikääreestä pilkottanut rouhe pinta sai levyn ostamaan.

Levy on aikamoisen ohut, ja valitettavasti se myös rikkoutui helposti. Levyssä häiritsi myös se, että palasia siinä ei ollut lainkaan, vaan suklainen päällipinta oli aaltokuvioitu ja kolmasosa levystä oli koristeltu Lindt-testipainaumilla. Kaunishan se oli, mutta ei kovin käytännöllinen.

Suklaan tuoksu on makean kahvinen, ja pelkäänkin vähän että se olisi makuuni liian makea. Suklaa onkin silkkistä ja makeaa, laadukkaan tuntuista maitosuklaata, ja siinä maistuu kahvin vivahde, mutta aikamoisen miedosti. Lisää kahvin makua tulee rouheista, ja kahvi-pähkinäyhdistelmä toimii yllättävän hyvin. Rouhetta on kuitenkin vain 6,4 % levyn painosta, olisin mieluusti halunnut sitä levyyn enemmänkin. Erityisesti pidin siitä, että tummaa suklaata oli mukana, muuten levy olisi ollut liian maitokahvinen. Nytkin tämä oli siinä rajalla, mutta erittäin laadukas ja makoisa levy oli silti kyseessä. Neljä pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani