Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt edelbitter mousse pistazie 70%
Tuotteen Lindt edelbitter mousse pistazie 70% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 03.04.2014
150 gramman tummassa täytelevyssä on 15 keskikokoista melko korkeaa palaa Lindt-tekstillä koristeltuna. Täytteenä on kerros tummaa suklaamoussea, ja sen päällä 18% vaaleanvihreää pistaasikreemiä. Pakkaus on tyylikäs pahvikuoressaan, joten levy vaikuttaa laadukkaalta.

Ensimmäinen pala menee maistoon pureskellen. Suklaan tuoksu on tumma, mutta pureskellen en saa siitä juurikaan aromeja irtoamaan. Petyn myös täytteen kuivuuteen; suklaamoussen maku peittyy pahasti pistaasikreemin vahvan marsipaaniseen makuun. Olen siis valmis ensimmäisen palan jälkeen antamaan levylle 2 pistettä.

Sitten päätään vielä antaa levylle mahdollisuuden imeskelemällä. Nyt tumma suklaa alkaa maistua oikeasti tummalta, ja se sulaa suussa kohtuullisen hitaasti. Ihan ok laadukasta, joskaan ei mitään ihmeellistä suklaata. Täytettä saa odotella aikamoisen kauan, mutta senkin maku on jotenkin parempi näin imeskellen. Suklaamoussen maku ei erikseen edelleenkään erotu. Tumman suklaan jälkeen täyte maistuu mukavan makealta, ja marsipaaninkin maku ei ole niin hyökkäävä. Pistaasia en tietäisi levyssä olevan paitsi ehkä väristä ja pienen pienestä pähkinärouheesta rakenteessa, joten ehdottomasti sitä olisi saanut olla levyssä enemmän ja marsipaanin makua vähemmän. Hellyn kuitenkin antamaan kolme pistettä, mutta kehoittaisin siis nauttimaan levystä vain imeskellen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani