Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt hauchdünn vollmilch-mocca-edelbitter 60% (125g)
Tuotteen Lindt hauchdünn vollmilch-mocca-edelbitter 60% (125g) valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaanapit.
 

Jenni V 31.03.2014
Pieni rasiallinen ohuen ohuita neliön muotoisia levysiä, joiden pohja on kuvioitu Lindt-tekstillä. Rasiassa on kolme kasaa tummasuklaisia lehdyköitä, joiden kaakaopitoisuus on 60%. Kaksi kasoista on tavallista maitosuklaata, ja yksi kasa on mokalla maustettua maitosuklaata. Arvioidaan siis rasian sisältö näillä painotuksilla. Yleisesti tästä suklaamuodosta voi kuitenkin todeta, ettei se aivan kuulu suosikkeihini. Suklaa on niin ohutta, että se sulaa silmänräpäyksessä suussa, eikä aromeista ehdi nauttia tarpeeksi. Lisäksi osa lehdyköistä oli rikkoutunut kuljetuksen aikana, eli aika herkästä tavarasta on kyse.

Edelbitter: Suklaassa ei ollut varsinaisesti vikaa, mutta ei oikein mitään kehuttavaakaan. Tummuutta oli siinä hilkulla että olisi ollut riittävästi, mutta ei sitten kuitenkaan aivan. Varsinkin näin ohuena lehdykkänä olisin kaivannut tummaan suklaaseen runsaammin aromia ja tummuutta. Kolme pistettä.

Vollmilch: Tämä on tätä tuttua Lindtiä, sen maistaa heti vaikka pala onkin ohut. Eli makeutta ja rasvaisuutta riittää, vähän liikaakin omaan makuuni. Perussuklaata, kolme pistettä.

Mokka: Tämän maistoa olin odottanut eniten, makua on ilmeisesti haettu sekä aromista että aidosta kahvista. Kuitenkin en ollut oikein tyytyväinen makuun, vaikka kahvisuklaat yleensä ovatkin mieleeni. Pohjana on käytetty maitosuklaata, ja tumman kahvin ystävänä olisin kaivannut vähemmän makeaa kokonaisuutta. Kaksi pistettä siis.

Pistekeskiarvoksi painottamalla tulee 2,83 eli pyöristyy kolmeen. Aika lailla perussettiä siis, turha odottaa mitään erikoista. Riittoisa rasia kyllä saattaa olla, jos malttaa poimia rasiasta lehdyköitä yksi kerrallaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani