Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt les grandes 34% noisettes noir 43%
Tuotteen Lindt les grandes 34% noisettes noir 43% valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 15.03.2020
Tummassa suklaassa on seassa kokonaisia hasselpähkinöitä. Hyvä perustuote, mutta jotenkin omasta mielestäni hasselpähkinät sopivat paremmin maitosuklaaseen. Toki eihän tämä tumma tummaa oikeasti ole, joten ero ei ole merkittävä. Hyvä tuote, makeus balansissa ja maistuu sille mille voi olettaakin. Hinnaltaa kohtuu arvokas tuote, joten siinä mielessä en anna kolmea pistettä enempää. Halvemmallakin saa samaa laatua.

Jenni V 29.03.2014
150 gramman levyllinen feinherb-suklaata (eli ilmeisesti viitataan siihen että kyseessä on vaaleimmasta päästä tummia suklaita). Joukossa on peräti 34% kokonaisia hasselpähkinöitä, ja niiden kerrotaan olevan karamellisoituja. Isot palaset ovat suutuntumaltaan aikamoisen kuivia, sillä pähkinöitä on todella paljon. En myöskään pähkinöissä huomannut karamellisoitumisen merkkejä, vaan tosiaan aika kuivaa settiä olivat. Lisäksi näin vaalea tumma ei oikein tukenut kokonaisuutta; makukokemus oli pliisu, kaakaon aromit eivät päässeet esiin. Perussuklaata.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani