Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt petits desserts
Tuotteen Lindt petits desserts valmistusmaa on Ranska. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Miia 27.12.2014 : Se olisi Joulu taas ohi ja pyhäpäivien jälkeisen inventaarion aika - suklaaystävän lahjapakettiin kuuluu joka vuosi ainakin yksi parempi konvehtirasia, eikä tämäkään Joulu tehnyt poikkeusta. Tänä vuonna lahjapapereista paljastui Lindt Creation Dessert -suklaarasia, jossa 400g:n isokokoinen rasia kätkee sisuksiinsa 7 erilaista konvehtia.

Rasia on tosiaan ulottuvuudeltaan suuri ja kätkee sisäänsä yhden kerroksen siisteihin riveihin aseteltuja konvehtinautintoja, yhteensä konvehteja rasiassa on 40 kpl. Pahvisen rasian kannessa on koko lajitelmasta kuva esittelyteksteineen kauniissa järjestyksessä ja fontit ovat kullatut. Tulee hiukan mieleen Fazerin Wiener Nougat:n pelkistetty tyylikkyys, mikä toimii ainakin Wiener Nougat:n kohdalla - Lindt:n kohdalla odottaisin sitä viimeistä "jotain", joka toisi tuotteen laadun esille - nämä konvehdit ovat ulkoasultaan kuin pieniä taideteoksia, joten juhlavampi rasia tai vaikkapa metallirasia loisivat mielikuvan ylellisestä exclusive-herkusta. Hiukan arkinen pahvirasia luo vähän tympeän fiiliksen, vaikka kuvankauniit konvehdit kannessa silmää miellyttävätkin. Mutta ei se rasia, vaan sisältö, joten pidemmittä...

Fondant Chocolat (10 kpl):
Tiikerikakun tai hyytelövuoan mallinen maitosuklaakonvehti. Tuoksu... Hiukan paahteinen, mutta samalla jotenkin pahvinen, halpa. Sisältää tummaa, kiinteähköä suklaamoussea. Maku on hiukan paahteinen, täyte on varsin täyteläisen suklaista. Syvän suklainen moussetäyte istuu kauniisti yksiin pehmeänmakuisen maitosuklaakuoren kanssa. Hyvää ja laadukasta, muttei taivaitaräjäyttävää.
3 p.

Brownie (5 kpl):
Tummahkolla suklaalla päällystetty, rouheinen konvehti. Tuoksuu voimakkaan suklaiselle, samalla kaakaoinen taikina iskee hajuelimiin. Haukkaisu... Täyte ei ole taikinainen, vaan tässäkin melko kiinteä suklaamoussesydän. Voimakkaan kaakaoinen maku, joka sekoittuu hasselpähkinään ja johonkin kummalliseen välimakuun, mitä en osaa määritellä (uudelleenmakustelun jälkeen keksin: RUSINA, tuo paholaisen keksintö!). Jälkimaku kuin pohjaanpalanut kakku, jossa ehkä liraus pannun pohjaan kärventynyttä kahvia. Juu, ei kiitos.
1,5 p. ---> 2 p.

Creme Brulee (5 kpl):
Tämä konvehti lupailee niin paljon, koska se sisältää suurta herkkuani ja on muodoltaan kuin Itse Täydellisyys: matala maitosuklaakuppi, jossa vaalea kreemitäyte ja pinnalle ripoteltua kaakaojauhetta. Tuoksu on makea, voimakkaan karamellimainen ja vaalean maitosuklaan pystyy myös aistimaan tuoksusta. Kreemitäyte on pehmeää ja sulaa kielellä, kreemi sisältää kovia karamellirakeita. Karamellirakeet tuovat puraistessa paahteisen maun, mikä tasapainottaa kermaisen kreemisydämen sekä vaalean maitosuklaan makeutta ja tuo makuun syvyyttä. Hetken mielessä käy Kinder-muna, mutta on tämä laadussa valovuoden edellä ja mielikuvat loppuvat, kun karamellirakeiden paahteisuus iskee makuun. Ihanaa, suussa sulavaa, olen jossain pehmoisessa kreemipilvessä!
5 p.

Millefeuille (5 kpl):
Vaalea, maitosuklainen palkki, jossa koristeellisia valkosuklaaraitoja. Tuoksu on erittäin makea ja erittäin toffeinen. Sisältää suussa rapsahtavan, kiinteän nougat(?)sisuksen, jonka seassa erittäin hienojakoista vohvelirouhetta. Vohveli tuo kivan suutuntuman sekä hiukan suolaisuutta makuun. Itse en tässä maista juurikaan muuta kuin tuon hiukan suolaisen vohvelimurskeen, en suklaata enkä liioin nougat'a. Jälkimaussa aavistus toffeeta sekä paahteisuutta. Hyvää ja virkistävä poikkeus muuten makeiden konvehtien seassa!
4 p.

Meringue (5 kpl):
Valkosulkainen, juhlavaa hyytelöä muistuttava konvehti. Tuoksuu valkosuklaalle, sekä vaniljalle, ja vielä jollekin muulle - onko se 'joku muu' sitten toffee? Sisältää valkoista marenkia, joka on yllättävän kreemimäisessä muodossa, vaikka marengin kuivakka rouheisuus tuntuu suussa. Valkosuklaa on Lindt:llä laadukasta, maku on pehmeän voinen ja aidon vaniljainen ilman teollista sivumakua. Marengin havaitsee vain suutuntumana, maussa ei tunnu. Silti... Pisteet ihanalle, erittäin laadukkaalle valkosuklaalle, vaikkei marenkisydämen merkitys koskaan selviäkään.
4 p.

Eclair Caramel (5 kpl):
Yksi rasian komeimmista konvehdeista: tummahkosuklainen "kissankielikeksi", jonka päällä Kinuskinen (?) päälikerros, johon on kirjoitettu "Lindt". Kaakaoinen tuoksu. Täyte on kiinteähköä kinuskia. Hyvää tummaa suklaata, ei liian sokerista ja täynnä voimakasta, hiukan kitkerää aromia, bueno! Kinuski jää maussa täysin suklaan varjoon, ehkä hiukan pehmentäen jälkimakua. Laadukas konvehti ja pidän tummasuklaisesta variantista kovasti - joskin jää hiukan muiden varjoon.
3 p.

Tiramisu (5 kpl):
Yksi kaunottarista, vaalea maitosuklainen neliö, jonka päällä kiinteä, vaalea kreemi sekä kahvi(?)roiskeita. Tuoksuu voimakkaasti kahville. Täyte on pehmeän nougatmainen ja kerrostettu, sisältäen vaaleaa kreemiä, suklaata sekä keksinmuruja suutuntumasta päätellen. Nougatmainen, kahvi tulee hyvin hennosti maussa esille, keksi maistuu selvästi. Täyteläisen pehmeää, laadukasta, ladattu mauilla - perfecto!!!
5 p.

Määrällinen keskiarvo on 3,71, mutta koska rasian sisus on yhtenäinen, laadullinen ratkaisee pelin ja se on 3,63, pyöristyen neloseksi. Ja kyllä tämä rasia nelosen ansaitseekin, laadukkaita konvehteja, joiden ulkoasu on pienten yksityiskohtien ansiosta kuin miniatyyritaideteoksella! Suklaaystävän suu on hymyssä maistelukierroksen jälkeen ja lahja on kyllä mieleinen!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani