Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt excellence poire intense 47-48%
Tuotteen Lindt excellence poire intense 47-48% valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,86 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 11.04.2019
Voimakas päärynän maku, jota ei vielä tuoksusta havainnut. Päärynä on suklaan joukossa kuivattuina ja hieman sitkaina ja hampaisiin tarttuvina paloina. Purutuntumaa lisäävät vielä mantelilastut. Ihan kiva, että rakennetta löytyy, vaikka siitä en pidä, että hampaisiin jää jäämiä. Päärynä ja suklaa toimivat yllättävän hyvin yhdessä. Mutta pidemmän päälle maistuu esanssiselle ja makuun ehkä kyllästyisi. Vahvat kolme pistettä!

Jenni V 14.11.2018
Tuttua Lindtin semitummaa isoina ohuina paloina. Joukossa on tällä kertaa todella runsaasti marmeladimaista päärynävalmistetta (joka maistuu ihan smurffilimpparille) sekä mantelilastuja. Sattumaa on mielestäni ihan liikaa, varsinkin kun se tarrautuu todella tiiviisti hampaiden väleihin. Semitumman suklaan kanssa maku on ok, muistuttaen edesmennyttä Fazerin tummaa päärynävarianttia. Formaatti ei ihan toimi, mutta makuyhdistelmä on mielestäni onnistunut. Annan kolmosen.

Antti H 21.05.2007
Mieto appelsiinin (?) maku täydentää tätä jollain raksuvalla täytettyä tummaa suklaata. Jälkimaku on sopivan makea.

Jarkko 21.05.2007
Tumma suklaa tuoksuu raikkaalle hedelmälle. Ohuessa suklaassa näkyy myös vaaleita lastuja. Imeskellessä maku ei tunnu lainkaan kitkerältä, vaan perusteellisen maksimaalisesti sokeroidut päärynälastut makeuttavat kokonaisuuden ehkä hieman liiaksikin. Mukavan erikoinen makuyhdistelmä, jota söisi kyllä enemmänkin. Harmi kun pakkauksessa ei mainittu kaakaoprosenttia lainkaan.

Susanna K 21.05.2007
Suklaa jossa maistan... vadelmaa? Banaania? Hajuvettä? Valinnan vaikeus maun suhteen, mutta silti sukla aomaa kiehtovan maun. Ei hassumpaa.

Satu 21.05.2007
Tummaa suklaata, jossa yllättävän voimakas päärynäesanssin maku. Tosin päärynäksi en olisi tätä ilman etukäteistietoa osannut tunnistaa. Yhdistän ko. maun niin vahvasti kirkkaan vihreisiin hedelmäkaramelleihin, että suklaan kanssa kokonaisuus on liian ristiriitainen.

Antti K 21.05.2007
Voimakkaat maut puskevat esiin eri aikaan. Ensin maistuu tummasuklaa joka tuntuu hiukan kitkerältä ja rakeiselta ja kun suklaa on sulanut, alkaa maistua päärynän ja mantelin palaset. Päärynä maistuu voimakkaasti joka on sinänsä hyvä, mutta maku yhdistettynä voimakkaan tummansuklaan kanssa on liikaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani