Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt excellence noix de coco blanc
Tuotteen Lindt excellence noix de coco blanc valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Valkosuklaiset.
 

Jenni V 23.12.2011
Taas tuli ostettua alesta valkosuklaata vaikka en siitä erityisemmin pidä... Tämä yhdistelmä oli kuitenkin toimiva, kookos toimii hyvin valkosuklaan kanssa ja määrät olivat tasapainossa. Kookoksessa oli myös mukavaa rouskuteltavaa. Palat olivat ruhtinaallisen isoja, mutta kuitenkin sopivan ohuita.

Jarkko 07.09.2010
Lindtin valkosuklainen levy on jaoteltu kymmeneen suureen palaan. Vaikka suklaan seassa oleva kookos on lähes samanväristä kuin valkosuklaa, näkyvät vaaleammat kookoshiutaleet kuitenkin suklaan seassa. Pidän kookoksen mausta ja sen koostumuksestakin, joten en ylläty siitä, että pidän tästä suklaasta. Kookosta on sen verran reilusti valkosuklaan seassa, että valkosuklaan rasvaisuuskin jää lähes huomaamatta. Lähes. Erittäin onnistunut yhdistelmä kuitenkin, varsinkin pieninä annoksina nautittuna. Makeaahan tämä on kuin mikä, joten sokeristopin esiintyminen on mahdollista.

Satu 17.10.2006
Herkullinen valkosuklaan ja kookoksen yhdistelmä. Kookoshiutaleet ovat sopivan kokoisia ja nätissä ohuessa "levyssä" yhtä ohuen valkosuklaapäällisen ja -alusen välissä.

Antti H 17.10.2006
Aivan tosi hyvää. Kookoshiutaleet pienempiä kuin mihin muissa vastaavissa totuttu. Suklaa maistuu vähän voilta, muttei häiritsevästi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani