Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt excellence fleur de sel 47%
Tuotteen Lindt excellence fleur de sel 47% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

aku 08.05.2014 : Olen näitä varmaan 5 levyä syönyt ja joka kerta maistuu paremmalta. Normaalisti en edes syö tummaa suklaata.

B 02.11.2013 : Pienet ennakkoluulot oli merisuola-lisäyksen vuoksi, enkä olisi tätä tullut itse ostaneeksi, mutta erehdyin. Muutaman palan kohdalla suolan maku tuli hetkeksi voimakkaammin esiin, mutta ei silloinkaan haitannut. Tämä tummasuklaa oli tälläiselle maitosuklaan ystävälle, harvemmin tummaa ostavalle juuri sopivaa, ei kitkerää, sopivan mietoa ja makeaa. Palan koko tuntui juuri sopivalta tähän suklaaseen. Sopii mielestäni hyvin tarjottavaksi myös vieraille kahvipöydässä tai viinin kanssa.

Miia 10.02.2013 : Aika... Ennakkoluulottoman kuuloinen yhdistelmä, kun semitummaa (47%) suklaata sekä merisuolaa on yhdistetty keskenään. Ennakko-odotukset ovat aika skeptiset, uskaltaakohan tämmöistä kokeilla... Uteliaisuus kuitenkin voittaa ja kas, käärin jo foliota levyn ympäriltä auki. Levy on kuten Lindtin levyt yleensäkin, eli ohkainen ja palakoko on suuri. Suklaa ei ole prosenttisuklaata, on selvästi miedompaa ja hiukan makeampaa - kuitenkin suht kaakaoista ja runsasta näin "vaaleaksi". Suklaan seassa on suolakiteitä, jotka rahisevat hampaissa - kyllä, suola maistuu, mutta yllättävänkin pehmeästi, hienostuneesti, taka-alalta hiipien. Lopullinen efekti ei kuitenkaan ole suu kuivuu -meininki, vaan suola taittaa loppumaun jopa hieman karamelliseen suuntaan. Tämähän olikin melkoinen jytky suklaaksi! Juuri sopivan kaakaoinen, runsas ja tumman suklaan aromikkuus on tallessa, lisäksi makeus on juuri sopivalla tasolla ja suklaassa maistaa useita eri makuvivahteita, jotka istuvat sopivasti yksiin. Erittäin tyylikäs ja varsin hienostunut yhdistelmä aikuiseen makuun, maistuu erityisen hyvin hedelmäisen punaviinin kumppanina. Kiitän ystävääni, joka toi tämän levyn tuliaisina - itse tuskin olisin tätä herkkua edes tajunnut poimia kaupan hyllyltä mukaani...

A 02.12.2008 : Suklaa on perushyvää ja suola maistuu aika miedosti sen seassa. Makua oli vähän vaikea kuvitella ennen suklaan maistamista. Suola kuitenkin sopii hyvin ja mutkattomasti suklaan kanssa, eikä tunnu varsinaiselta mausteelta tai lisältä. Pieni miinus tulee ainoastaan suklaan hieman ikävästä jälkimausta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani