Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt excellence fleur de sel 47%
Tuotteen Lindt excellence fleur de sel 47% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,29 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 06.11.2016
Jaahas, näitä excellence-sarjan levyjä näköjään tehdään todella monessa maassa ja näyttää kaakaoprosenttikin vaihtelevan (välillä 47 ja välillä 48) joissakin varianteista. Minun merisuolasuklaani oli 47-prossaista ja valmistettu Saksassa. 100g semitumma ohut levy on siis kyseessä, ja mausteena on 9,3% merisuolaa. Mutta oho, yleensä olen pitänyt Lindtin suklaita laadukkaita, mutta tässä oli kyllä selkeä halvan pääsiäismunasuklaan perusmaku, vahva sellainen! Merisuola tuo makuun kaivattua lämpöä ja peittää vähän pahaa sivumakua, mutta ei huonoa suklaata pelasta mikään lisuke. Kakkonen, yllättävän heikkoa.

Annamari 19.06.2016
Ohutta levyä, josta on helppo murtaa palasia. Suklaa ei ole kovin tummaa, mutta tuoksuu kaakaoiselta ja herkulliselta. Aluksi suolaa ei huomaa, mutta selvästi se vahvistaa aromia. Hetken imeskelyn jälkeen suola on paremmin havaittavissa, mutta siitä huolimatta se ei puske läpi ja suklaa on pääosassa. Ehkä olisin toivonut himpun verran enemmän suolaa ja ehkä suolakiteitä, mutta kaikinpuolin hyvä tuote siitä huolimatta. Tämän tyyppinen aromikas, mutta ei liian tumma ja kitkerä suklaa toimii arkiseen herkutteluun.

Juho 11.12.2014
Suklaa lohkeilee miellyttävästi ja on tekstuuriltaan tasainen. Ohuen levyn palat sulavat suussa melko nopeasti täyttäen koko suun aromillaan. Pehmeä ja vahva tummahko suklaan maku, mikä maistuu pitkään ilman bitteriä jälkimakua, johtuen osaltaan varmasti tummalle suklaalle alhaisehkosta kaakaomäärästä. Nimessä luvattu suolaisuus on melko huomaamaton (0,3%) ja toimii siten kuin on tarkoitettu: häivähdys sitä voimistaa aromeja. Varsinaista suolaista suklaata - eli suolaa suklaassa - odottavalle tämä saattaa olla liian hienovarainen, sillä vain sattumalta sieltä täältä löytyy suolanmurunen, jonka maistaa. Tässä vähällä saadaan aikaan enemmän, mitä tulee suklaan makuun. Kokonaisuutena kokemus on onnistunut ja maku pysyy suussa tasaisena pitkähkön aikaa.

Jarkko 09.12.2013
Hieman maitosuklaata tummemman näköistä suklaata isoina ja ohuehkoina palasina. Palaset ovat liian suuria kokonaisena suuhun laitettavaksi, mutta onneksi ne on helppo pilkkoa. Suolan mieto vivahde on esillä alusta asti, mutta se on todellakin mieto, eikä pahemmin hyökkää vaan enemmänkin kiehtoo. En minä erikoisemmin kutienkaan tykkää suolaisesta suklaassa. Suklaa itsessään on maksimaalisen väärä prosenttia. Nämä puolitummat suklaat ovat laidasta lukien liian makeita tummaksi suklaaksi ja liian kitkeriä maitosuklaiksi, varsinaisia väliinputoajia siis. Tähän liikamakeuteen tuo tällä kertaa suola pientä helpotusta, mutta en minä tällaista nautintoaineeksi koskaan ostaisi.

Aiempi arvio 25.11.2008:Tummaa Lindtin suklaata, joka ensialkuun tuntuu vain puolitummalta, jopa miellyttävän kaakaoiselta. Kun suklaa lähtee kunnolla sulamaan suussa, suuhun vapautuu ensin jokin raikas maku (lyhyeksi hetkeksi) ja sitten iskee suolan maku. Senhän pitäisi sanoa jo järjenkin, että kaikkia maustekaapin juttuja ei pidä mennä sekoittamaan suklaan sekaan, joten herra Lindtille tässä terveisiä. Arvosana: 2

Olli P 25.11.2013
Iso & ohut tummasuklaan pala, jossa valmistajan nimi kiitettävän hyvin esillä. Kaakaon tuoksu. Ensimmäinen puraisulla on kova ja suklaa massoittuu hitaahkosti. Pieniä merisuolamuruja seassa, joita ei huomaa mutta maistaa kyllä kun kohdille osuu (100g levyssä 0,3% merisuolaa). Itse suklaa on tummaksi suklaaksi makeahkoa (47%) ja samaa makua riittää ensimmäisestä viimeiseen puraisuun. Kun merisuolan muru osuu kohdille niin se tulee pistävänä ja lyhyenä suolaisuutena esiin, mutta pistävyys ei ole mitenkään häiritsevän kova. Tämä on aika perus makeaa tummasuklaata johon suolaisuus kyllä sopii, mutta se että suolaisuus tulee lyhyinä makupiikkeinä hieman lannistaa. Toisaalta se tekee tämän tuotteen edes hieman erilaiseksi perus tummaan verrattuna. Kyllä tätä ihan mielellänsä syö, mutta ei tämä mitenkään henkeä salpovan erikoinen suklaa ole.

Tuula 22.08.2011
Laadukas tumma suklaa- sitä lupaa jo ensituntuma suureen litteään palaan. Maustekiteet ovat hienojakoisia ja tuovat jännittävän yhditelmän makuhermoille. Onnistunut kokonaisuus, josta on vaikea löytää moitteen sijaan. Uusi suosikki herkkulistalle.

Salla M 20.08.2011
Aromikas kaakaon tuoksu. Hedelmäinen maku- ihan kuin olisi jotain aprikoosia tai muuta sen tyyppistä vivahteena. Ent valkosuklaan vannoutuneelle ystävälle tuli uusi tilanne: Tämä on pakko julistaa tähtihetkien herkuksi täysillä pisteillä.

Kaisa 20.08.2011
Maistelimme elokuisena iltapäivänä tämän suklaan englannninkielistä versioita "hint of sea salt". Tuote paljastaa itsensä olevan yhden suosikkifirmani luomus. Vahva kaakaoinen maku ( vaikea uskoa vain 47%) ja kaakao maistuu hyvin hedelmäiseltä. Ihana tuoksu. Pidän suolakiteistä etenkin kun ne hiipivät suklaan sulamisen myötä esille aika yllätyksellisesti. Sopii loistavasti pikkuherkuksi erilaisten kahvien kanssa. Ihan täysiä pisteitä en anna, koska suolan jälkimaku peittää osin kaakaon

Antti M 28.12.2008
Taloussuklaamaista, pehmeän makuista suklaata. Tuntuu makealta ja suolaiselta samaan aikaan eli todella mielenkiintoinen tuote. Kumma kyllä ohut 100g levy on tämäntyyliseen makuun kuin omiaan ja maistuu kyllä meikäläiselle helposti. Vivahteikas ja hieman vanukasmainen jälkimaku. Nelosen arvoinen ehdottomasti!

Anja 25.11.2008
Ohut tumma suklaam Mukavasti sulava, voimakasmakuinen, hieman kitkerä. aivan lopuksi tuntui suola.

Satu 25.11.2008
Tummia Lindtin suklaalevypalasia, jotka ovat tutun ohuita, mutta muuten kookkaita. Tuoksu ei vielä tuntunut lainkaan erikoiselta, mutta puraistessa huulissa kirpaisi suolainen tunne. Maku vahvisti epäilykseni eli tässähän sitä on itse piilosuolaa oikein sirotinkaupalla. Hoh-hoi-jaa. Olen aiemminkin jo pyytänyt valmistajia jättämään sen maustekaapin rauhaan ja tämä maku ei tee poikkeusta. Vanhasta rallatuksesta voisi tämän kohdalla huudahtaa muunnelman suolaa, suolaa, vähemmän suolaa!

Antti H 25.11.2008
Suklaassa on tummalle suklaalle ominainen luumuinen tuoksu ja maku. Piristystä tuovat seassa olevat suolahiput.

Elise P 25.11.2008
Todella vahva, tumma tuoksu. Palasen joukossa jotakin kovaa. Hei, onko tässä suolaa? Todella mielenkiintoinen maku, jossa suolan maku voimistuu loppua kohti ja jää suuhun jälkimauksi. Tumman suklaan perusmaku, jossa hapanta, kirpeääkin suolaa. ”Jälkiruokana” kahvin seuralaisena voisi toimia, yhtenä palana.

Milla 25.11.2008
Tuoksu on kuin pääsiäismunassa, sellainen tummahko ja kitkerä suklaa. Makukin on vähän samanlainen, paitsi että tässä on mukana suolaa! Kyllä, suolaa. Sitä on levyn pinnalla, jotenkin liuoksena niin ettei sitä silmillä erota, mutta sitten itse suklaan seassa on suolahippusia, fleur du sel. Kombinaatio on hiukan outo, jotenkin sitä automaattisesti yhdistää suklaan enemmänkin makeaan kuin suolaiseen, vaikka onhan noita muitakin mausteita heitelty suklaan sekaan jo pitkä tovi. No, pasmat meni jotenkin ihan sekaisin, en ole ihan varma oliko tämä hyvää vai pahaa. Lisähuomiona täytyy sanoa, että tässä oli vain 47% kaakaota, vaikka olisin itse kyllä arvioinut sen paljon korkeammaksi. Makunystyrät jotenkin aivan solmussa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani