Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt hello caramel brownie patukka
Tuotteen Lindt hello caramel brownie patukka valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 04.06.2016
Kiva pitkulainen muoto tässä patukassa. Tuoksuu maitosuklaalle (yllätys!), mutta myös toffeeta on aistittavissa jo tuoksussa. Täyte on kaksiosainen, alla tumma brownie-osuus ja päällä löysempi caramel-täyte. Brownie jää tässä kyllä ihan sivustaseuraajaksi, kun makea toffee valtaa makunystyrät. Jälkimaku on kevyen paahteinen. Toffeepatukkana tämä on varsin mainio tai vähintäänkin ok, mutta ei tässä sitä brownie-fiilistä ole tavoitettu. Ei nouse suosikkeihini sarjan patukoista. Heikohko kolmonen.

Jenni V 23.12.2015
39-grammainen pitkulainen ohut patukka, jossa paloissa on tervehdystekstejä ja suukkohuulet. Vaalean ja makean maitosuklaakuoren alta löytyy 13% karamellia, 28% brownietäytettä ja 3% kakunpaloja. Söin ohjeen mukaan patukan viinikaappikylmänä, mutta tässä lämpötilassa tuntui, ettei täyte oikein erottunut suklaasta. Vissiinkin tuo brownietäyte oli jotakin tryffelin tapaista, ei kovinkaan tummaa ja siinä oli joku teollinen maku josta en oikein välittänyt. Karamellin makeus tässä kuitenkin vahvimmin maistuu, eikä se minun makuhermooni tuon teollisen maun kanssa oikein iske. Kakun palat ovat kovia pieniä muruja, kuin keksiä, ja niissä on jälkimakuna brownien vivahdetta, joka minun suuhuni tuntuu tunkkaiselta. Ei ollut oikein minun makuuni tämä patukka, kaksi pistettä.

Olli P 01.10.2014
Kuuteen osaan jaettu maitosuklainen patukka jossa on toffeemaisen makea tuoksu. Paksuhko suklaakuorrute kätkee sisällensä juoksevahkoa karamellitäytettä sekä suklaista pehmeää täytettä sen alla, jonka seassa on jotain todella pieniä sekä rapeita sattumia. Patukasta löytyy paksun kuorrutteen ansiosta purtavuutta hyvin. Pehmenee muutaman puraisun jälkeen mutta ei kuitenkaan rasvoitu. Makeaa on alusta loppuun asti tarjolla. Makeus on voimakasta mutta ei lainkaan pistävä. Karamellitoffeen ja suklaan makeuden erottaa toisistansa ja ne kulkevat tasapainossa rintarinnan koko nautiskelun ajan. Jälkimakuakin löytyy, mutta pysyy vienona. Tuote on kokonaisuudessaan oiva makea pikku purtava. Hyvä tuntuma tasapainoisen makealla maulla.

Kirsi I 12.03.2014
Tummahkon maitosuklaan oloinen täytelevy. Tuoksuu vienon kinuskiselle, täyte on hyvin valuvaa toffeeta, jossa pistävä sokerisuus, joka suorastaan käy kipeästi, melkein pudottaa pisteet kahteen. Jäklimakuna pyörii pitkään ihana paahdettu sokeri ja hento suklaisuus, joten menköön kolmelle pisteelle.

Jarkko 21.10.2013
Saman tuotteen levyversion jälkeen testaan patukan maun ja osien suhteet verrattuna levyyn. Vaikuttaisi siltä, että patukkaversiossa suklaan osuus suhteessa muihin on selvästi suurempi. Maku patukassa on selvästi suklaisempi (vaikka kyseessä onkin vaalea maitosuklaa) ja samalla hieman miedompi kuin levyssä. Muuten maku on hyvin samankaltainen levyn kanssa, joten kyse on vain siitä haluaako enemmän vain vähemmän suklaata brownien ja toffeen kanssa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani