Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt hello caramel brownie
Tuotteen Lindt hello caramel brownie valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Teresa 02.12.2013
Lindtin täytemaitosuklaata, joka tuoksuu toffeiselta. Sisältä paljastuu valuvaa toffeetäytettä sekä jonkinlaista suklaakeksiä/kakkupohjaa - ja tämä kaikki siis suklaakuoren sisässä. Tämä on aivan tajuttoman makea yhdistelmä, mutta kuitekin samaan aikaan ihan älyttömän maistuva ja maukas. Pehmeä ja valuva toffee, rapsahteleva keksi ja maukas suklaa sopivat kyllä yhteen kuin nakutettu. Nam! Tosin kahden palan jälkeen ei tee enää mieli lisää, kun tämän on niin makeaa...mutta kahden palan ajan tämä suklaa oli kuin taivas!

Eeva-Liisa 01.12.2013
Karamellinen toffee maistuu ensimmäisenä, pienet keksinpalaset tuntuvat suussa. Kaiken kaikkiaan keksimäinen fiilis koko palassa.. ihan hyvän makuinen, makea kuin mikä tosin. Itse pitäisin enemmästä määrästä keksiä. Toffee tässä oli tosi mukavan suolaisen makuista.

Aki 30.11.2013
Maitosuklaakuori, jossa kinuskia täytteenä. Loistavan makea pala pienissä erissä erissä nautittavaksi. Suurempina annostuksina alkaisi imelyys jo tökkiä.

Anita 26.11.2013
Suklaa palojen päällä sieviä sydämiä ja hello teksi ei kyllä anna mitään osviittaa valmistajasta. Ensi puraisun jälkeen tulee toffeeta, jopa ihan omana kerroksena. Lisäksi pientä ratinaa tuntuu hampaissa, keksi?. Ainakin muruset ovat hyvin tummia. Hyvä sekoitus, mutta koko levy ehkä teksi tenää syödä kerralla, tai riippuu tietysti levyn koosta. Suklaa itsessään pehmeän silkkistä.

Mikael 10.11.2013
Maitosuklaan sisällä on toffemaista täytettä. Maistuu yllättävän hyvältä, mutta kombinaatio ei oikein sovi keskenään... hieman kovempaa murusta esintyy suussa ajoittain, pehmeän oloinen jälkimaku on pitkäkestoinen.

Miriam 06.11.2013
Kyseessä on maitosuklaa, jonka sisässä on pehmeää ihanan makeaa toffeeta. Tuote on taivaallisen makea ja suklaan paloissa on hauskoja tekstejä. Todella todella sokerinen ja hauska tuote, lähes viiden pisteen arvoinen, mutta ylimakeus vie yhden pisteen, tai no ehkä puolikkaan.

Jarkko 21.10.2013
Kuten mansikkajuustokakkulevyssä, mukailee tässäkin foliokääre pahvipakkauksen värimaailmaa ja sen on pieni mutta hieno yksityiskohta. Maitosuklaisen palasen sisällä on joko taikinamaista tai tryffelimäistä (brownie-)täytettä ja lisäksi toffeeta ihan sellaisenaan omissa kerroksissa. Jotain pientä murua tuntuu jossakin olevan, kun aina suupalan lopuksi suuhun jää pieniä palasia etuhampailla murennettavaksi. Toffeen ja toisen täytteen kombinaatio on hyvä, eikä maitosuklaakaan heikennä sitä ollenkaan. Maku on raikas ja iloinen. Pienellä mielikuvituksella voisi kuvitella syövänsä brownieta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani