Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt hello cookies & cream patukka
Tuotteen Lindt hello cookies & cream patukka valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 04.06.2016
Kapea ja pitkä patukka, jonka muoto on tyypillisiä suklaapatukoita hieman erilaisempi ja minun mieleeni. Makea ja maitosuklainen tuoksu ei anna viitteitä täytteestä. Maitosuklaakuoren alla on valkoinen, kiinteä täyte ja ruskeita pilkkuja. Pilkut rouskuvat kivasti, ovat selvästi keksiä. Pitkään imeskeltäessä keksin maku tulee esiin, mutta samalla koostumus muuttuu ikävän jauhoiseksi. Makeaa ja ihan hyvää, mutta kieltämättä pienoinen pettymys. 2,5--> eli nippanappa kolmonen.

Jenni V 22.09.2015
39-grammainen ohut pitkulainen patukka on tuttua makeaa ja täyteläisen kermaista Lindtin maitosuklaata, ja täytteenä on runsaasti kermakreemiä (36%) ja sen seassa rouskuvia kaakaokeksipaloja (8%). Paloissa on koristeena mm. hello-teksti ja huulten kuva, ihan kivan näköinen ja muotoinen patukka siis. Haukkaan puolet ekasta palasta ja täyte paljastuu. Valkoista kreemiä on todella runsaasti ja seassa näkyy kivasti keksiä. Entä sitten maku? Pakko todeta, että sen verran makeaa settiä tämä oli, että mieleen tuli väkisin lapsille suunnatut Kinder Maxi-patukka tai Rainbown milkkis-patukat. Vaikka maku on ihan ok, olisin gourmet-patukalta odottanut vähän enemmän, ainakin enemmän kaakaon makua keksin paloihin. Vähän pettymys, kaksi pistettä.

Olli P 09.09.2014
Tämä patukka tarjoilee saman kuin ko. tuotteen levyversio. Eroja ei tosiaankaan ole. Kummasta muodosta tykkää, patukasta vai levystä on jokaisen oma asia. Itselleni se on tilanteesta kiinni, joten samalla arvosanalla tämä menee kuin levyversio. Kirjoitin patukan arvostelun muistamatta levyversion arvostelua ja samat huomiot tuli paperille kuin vajaa vuosi takaperin. Tämä on kermaisen makeaa alusta loppuun. Keksit tuo kivan rapeuden tuntumaan mutta makumaailmaan ne eivät tuo muutosta.

Jarkko 23.10.2013
Maistelin juuri heti sitten tämän maun levyversion ja nyt tarkistetaan onko patukkamallissa eroa. Aivan kuten aiemmissakin maistamissani hello-sarjan tuotteissa on suklaisuus runsaampi patukassa kuin levyssä. Muutoin keksin ja kreemin maku on sama, mutta kyllähän runsaampi suklaan määrä vaikuttaa kokonaisuuden makuun. Patukka on levyä parempi, vaikka se ei arvosanassa näykään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani