Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt hello crunchy nougat patukka
Tuotteen Lindt hello crunchy nougat patukka valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Nougatit, Patukat.
 

Jenni V 25.12.2015
39-grammainen nougattäytteinen maitosuklaapitkula, jossa täytteen joukossa on 3% hasselpähkinäkrokanttia ja 3% vaaleita keksipaloja. Ensi puraisulta patukka maistuu ihan Brunbergin nougat-tryffeliltä, pehmeää, makeaa ja herkullista, oli ensimmäinen havaintoni. Sitten alan rouskuttaa täytteen sattumia, sitä onkin runsaasti ja se on vähän häiritsevän kovaa. Pähkinän makua ei juuri krokantissa huomaa, enemmän purutuntumassa tuntuu se keksi. Vaikka sattumat eivät ole pistävän makeita, kokonaisuuden makeus alkaa tökkiä suurin piirtein toisen palasen kohdalla. Patukka olisi varmaan toiminut paremmin ilman krokanttia ja keksiä, ehkä pelkkä pähkinärouhe olisi ollut mukavampi piriste. Kolmen pisteen patukka, tavallaan hyvää mutta erittäin pienenä kerta-annoksena.

Olli P 10.10.2014
Patukassa paksuhko maitosuklaakuorrute ja sen sisällä vaaleaa nougat täytettä, jonka seassa on pieniä rapeita sattumia. On kokonaisuudessaan pehmeä purtava ja pääsee rasvoittumaan syömisen edetessä. On makeaa alusta loppuun, mutta varsin hallitusti ja hillityllä tavalla. Hieman karamellimaisuutta makeudessa havaittavissa. Jälkimakua ei riitä mainitsemisen arvoiseksi asti. Patukka on ihan syötävää, mutta jättää samalla pienen pettymyksen allekirjoittaneelle: Heikohko tuntuma yllättävän yksitoikkoisella maulla. Yllättävän mitäänsanomaton tuote ko. valmistajalta.

Jarkko 25.10.2013
Maistelin juuri tämän tuotteen levymuodossa ja nyt on vuorossa patukka. Olen ennen tätä maistellut kolme muutakin hello-sarjan tuotetta sekä levynä että patukkana selvittääkseni onko suklaan ja täytteen suhde niissä erit. Joka kerta olen tainnut päätyä siihen lopputulokseen, että patukkakoko on parempi. Saapa nähdä miten nyt käy, kun satuin katsastamaan setä levyn että patukan tuoteselosteesta sellaisen faktan, että molemmissa on suklaata ja täytteitä ihan saman verran. Makueroja ei siis pitäisi olla, mutta kokeilemallahan se yleensä selviää. Makueroa ei juurikaan tunnu. Tämä maistuu nougatille, ei juuri muulle. En siis pidä tätä levyversiota korkeammassa arvossa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani