Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt hello crunchy nougat
Tuotteen Lindt hello crunchy nougat valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Nougatit.
 

Annamari 24.01.2016
Ensinnäkin täytyy sanoa, että pidän tämän levyn pakkauksesta. Kiva koko ja etenkin pidän, että kääre on pirteän sininen, loppuun asti harkittu. Sähkönsinisen foliokääreen sisältä löytyy tyynymäisiä maitosuklaapaloja, joissa päällä "Hello" teksti. Tuoksu on makea, ehkä yllättäen myös hieman halvanoloinen, tuo mieleen keskieurooppalaiset joulukalenterisuklaat, mutta täytteestä tuoksu ei paljasta mitään. Maitosuklaakuoren alla on runsaasti nougat-tyyppistä täytettä, jonka joukossa on pieniä rouskuvia keksinpaloja. Itse nougat on mielestäni aika mitäänsanomattoman makuista, mutta pidän rouskeista ja nougatin ystävänä tämä kyllä ihan maistuu kuitenkin. Ei missään tapauksessa erityisen mieleenjäävä elämys. Lindt kuitenkin osaa nämä makeat suklaajutut! Arvosana pyörii kolmen ja neljän välissä ja kallistuu kuitenkin neloseen, koska ei tässä ole mitään ärsyttävää.

Kirsi I 18.03.2014
Kovin pehmeitä ovat namä suklaalevyn tyynynmalliset palaset. Maitosuklaa kuorruttaa kellertävän ruskeaa täytetä. Huh, onpas makeaa. Pähkinäistä nougaata, jossa kevennyksenä riisimurokrispejä. Ne ovat keveitä ja rapeita. Pähkinäinen nougat on täyteläistä ja pehmeää. Maitosuklaa pinnalla imelää perusmaitosuklaata. Keskinkertainen.

Jarkko 25.10.2013
Maitosuklaisen levyn suurissa tyynypalasissa on täytteenä juuri sitä mitä nimessä luvataan, eli rouskuvaa nougattia. Rouskeet ovat hasselpähkinäkrokanttia ja keksinpalasia, molempia 3%. Nougattia on 38% kokonaisuudesta, eli merkittävä määrä. Se olisi ihan iloinen asia jos nougatista tykkäisi, mutta kun sydän ei ainakaan hyvässä ala värisemään nougatista niin... Pari palasta kerkeän syödä ennen kuin nougatmaisuus ja makeus ottavat ylivallan. Sen jälkeen ei enää teekään mieli popsia enempää. Tämä on liikaa. Liikaa kaikkea.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani