Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt hello strawberry cheesecake
Tuotteen Lindt hello strawberry cheesecake valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Annamari 24.01.2016
Kaunis pakkaus ja erityinen plussa punaisesta foliokääreestä. Sen kätköistä löytyy tyynymäisiä maitosuklaapaloja Hello tekstillä varustettuna. Itse pala on aika kookas, mutta ainahan voi haukata! Suklaalle tämä ei juuri tuoksu vaan lähinnä jollekin esanssille, marjaisa tuoksu on kuitenkin erotettavissa. Sisällä on melko runsaasti valkeaa täytettä, jonka joukossa on pieniä punaisia hippusia. Täyte on hieman rakeista, mutta ei rouskuvaa. Täyte erotttuu selvästi jogurttitäytteistä ollen hieman happamampaa, juustokakkuahan tässä onkin jäljitelty. Happaman ja makean suklaan liitto kyllä toimii, kunpa marjan maku olisi vielä hieman aidompi. Se kuitenkin tuo makean joukkoon hieman raikkautta, joten kokonaisuus on varsin onnistunut. Mieluummin tätä syön kuin jogurttisuklaita.

Päivi 29.05.2014
Ihanan houkutteleva pakkaus. Palasen päällä pieniä sydämiä. Tuoksuu mansikalle vahvasti. Täyte on vaaleanpunaista. Mitämitä, vahvan esanssinen maku. Yäk! Kirpeää, voimakasta, pistävää. ällömakeaa sekoitusta. Olipa pettymys. Suklaanmaku jää ihan taustalle kun täyte on niin vahvan makuista. Ei erotu ollenkaan suklaan makua. Jälkimaku pistelevän hapan. Kaikkea sitä tulee suuhun pistettyäkin.

Kirsi I 10.03.2014
Maitosuklaalevy, jossa palaset ovat keskikoisia ja pehmeitä. Tuoksuu teolliselle mansikalla, mutta maku on heti alkuun jotenkin kesäinen. Täytte maistuu mansikalle ja sen suutuntuma on tuorejuustomainen, keksimuruset rapisevat hampaissa. Maku on aidomman tuntuinen kuin tuoksu, mutta kovin monta palaa en näin makeaa halua syödä, onneksi levy on pieni. Ihan hyvää, mutta ei huikean herkullista.

Teresa 03.12.2013
Brodeerauksista päätellen Lindtin maitotäytesuklaata. Täytteenä näyttäisi olevan jonkinlainen vaalea, luultavasti joku maito- tai jogurttitäyte jossa on jotain vaaleanpunaisia sattumia. Tuoksuu voimakkaasti jollekin tutulle marjalle, mutta en nyt kyllä keksi että mille! Onpas jännä koostumus tässä. Marjasattumien lisäksi täytteessä on myös jotain keksinmurusia, jotka rapisevat jännästi. Vaalea täyte maistuu jostain syystä lähinnä tuorejuustolle, joka on kiva yllätys kun odotin jogurttia (joka ei ole suosikkitäytteeni suklaassa). Marjat ovat joko vadelmaa tai mansikkaa, aluksi olisi veikannut vadelmaa, mutta jälkimaku on enemmän mansikkainen. Makujen tasapaino on melko lailla täydellinen minun makuuni: suklaa ja täytteen kaikki maut muodostava todella kivan kokonaisuuden. Tämä on myös miellyttävän raikasta, vaikkakin todella makeaa.

Eeva-Liisa 01.12.2013
Ompa ihana nimi suklaalla. :) Mansikka maistuu heti ensi puraisulla. Aika makea, eikä suklaa oikein pääse maistumaan. Makeanhimoon toimii varmasti. Jälkimauksi jää juustokakun maku, suklaasta ei juurikaan ole tietoa.

Saara 27.11.2013
Taas jännä ”It’s nice to sweet you” –teksti päällä. Makeaa maitosuklaata ja hapan marjatäyte, hmm, jogurttimainen? Vadelmaako tässä on? Kyse voi olla myös happamasta juustokakusta. Itse asiassa aika hyvää; happaman ja makean liitto on pettämätön ja vaikka suklaa onkin aavistuksen yli-imelää, tasoittuu se tässä hyvin.

Anita 26.11.2013
Jälleen näitä pieniä sydämen kuvia kera hello-tekstin. Maitosuklaata ja jotain valkoista, ratisevaa täytettä. Mukavan kirpakka maku, mutta tässäkin tapauksessa koko levy kerralla voisi olla hieman liikaa. Lunttasin, siis mansikka juustokakku, no en olisi arvannut.

Veli-Matti 10.11.2013
Ihanat tekstit suklaapalojen päällä antaa välittömästi lisäpisteen. Palat ovat kohtuullisen kookkaita, ja sisältävät mansikkamaista täytettä. Tuoksuu selkeästi mansikalta, mutta makuna on hieman esanssinen fiilis. Pitkän mietinnän jälkeen paljastuu juustokakkumaiseksi kokonaisuudeksi. Ihan jees.

Miriam 30.10.2013
Kyseessä on maitosuklaanpala, jonka päällä on jokin hauska teksti. Suklaan sisällä on täyteläisen makeaa, kermaisen, marjaista massaa. Todella täyteläistä ja ihanaa suklaata. Niin makeaa, ettei tätä paljoa söisi, mutta silti on pakko syödä, kun suklaa on niin hyvää!

Jarkko 20.10.2013
No hel-lou todellakin. Voisko joku kuivata ennakkokuolat näppäimistöltäni? Sen verran hyvältä kuulostaa tämä tuote ennen kun olen edes pakkausta avannut. Herra Lindt ansaitsee 7 moraalista pistettä pelkästään siitä, että rasian sisällä oleva folio on pornonpunainen (saa kai näin sanoa koko perheen sivustolla...?), eikä se iänikuinen tylsä hopeanharmaa. Todella tyylikästä. No, maistetaanpa kuitenkin tuote ennen kun aletaan oikeita pisteitä jakamaan. Hetkonen, skannaanpa ensin pakkauksessa olevan QR-koodin... "The page can not be found". Mahtavaa. Sinne meni moraaliset pisteet, olet täysin makusi armoilla levyseni. Suklaa on maitosuklaata. Päällä ei luekaan tällä kertaa valmistajan nimeä vaan Hello. Suklaa tuoksuu ensinuuhkaisulla toffeelta. Täyte on vaaleanpunaista moussea, jonka seassa on ilmeisesti kuivattua mansikka pieninä palasina. Odotukset romahtavat pian lattian tasolle, kun huomaan, että vaikka tässä on pientä kirpeyttä, niin tässä ei ole lainkaan raikkautta. Kokonaisuus on melkein tunkkainen. Jos mansikka olisi ollut hillomuodossa olisi sen maku varmaan ollut raikkaampi, tai mistäpä sen tietää, on niitä tunkkaisia hillojakin tullut syötyä, suklaan kanssa ja ilman. Nyt on kyllä todella pettynyt olo. Vielä kaikkien näiden maisteluvuosien jälkeenkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani