Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation ganache framboise 47%
Tuotteen Lindt creation ganache framboise 47% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (täyte).
 

Miia 07.10.2015 : 150g suklaalevy, jossa semitummaa (47%) suklaata vadelmanmakuisella suklaakreemitäytteellä. Levy on lindtimäiseen tyyliin ohkainen ja palakoko on suuri, suklaa näyttää perus-maitosuklaata tummemmalta, mutta prosenttisuklaasta ei ole kyse. Tuoksu on hiukan kitkerähkö, ja siihen sekoittuu vanilliini ja hento kaakao. Täytteessä on erikseen suklainen kreemi ja sen päällä on erikseen punertava vadelmakreemi. Maku... Tummaa on, mutta makuun sekoittuu semitummien sokerisuus, mikä ei oikein pure. Suklaasta ei jää juuri mielleyhtymiä, sanotaan, että OK. Täyte maistuu runsaan vadelmaiselta, on sileää, ja vadelman maku jyrää suklaan yli peittäen suklaan maun tyystin. Jälkimaku on vadelmainen, hiukan hapokas ja raikas - vadelma maistuu hyvin aidolle, ei esanssiselle. Positiivinen asia tuo aidonmakuisen vadelman yliote semitumman suklaan sokerisuudesta! Ehdottomasti laadukkaampi kuin "perus"suklaat. Silti ei sen kummempia ahaa-elämyksiä herätä. Vahva kolmonen.

NEo 17.04.2015 : Arvokkaan näköinen suklaapala joka napsahtaa asianmukaisesti. Keskitummaa suklaata, mutta laadukasta sellaista. Makuvivahteita on vaikea etsiä vadedelmaisen täytteen alta. Makeus on siinä ja siinä, että se on sopiva tummalle suklaalle. Pehmeästä täytteestä leviää suuhun marjainen maku. Se sointuu tumman suklaan kanssa loistavasti (tämä tosin jo tietääkin), mutta jäin kaipaamaan voimakkaampaa marjaisuutta ja raikkautta. Laadukas ja nautinnollinen kokonaisuus, mutta persoonattomuudesta ja vajaasta marjaisuudesta putoaa pisteitä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani