Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation ganache framboise 47%
Tuotteen Lindt creation ganache framboise 47% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (täyte).
 

Iikka 22.02.2015
Komea on leimanjälki suklaapala pinnalla. Tuoksu on voimakas kutsuva. Halkaistessa tuleekin yllätys, sisällähän mössökerros. Mössö on kirpeän marjaisa, ja sen maku valtaa suun. Kohta on yllättävän makean tumman suklaan vuoro. Melkoinen vuoristorata suklaaksi! Kirpeää ja makeaa. Hiki herahtaa otsalle, mutten tiedä kumman maun vuoksi, vaiko juuri sen vaihtelun. Missä on jarrumies?

Janne J 19.02.2015
Tyylikkään kaakaoinen tuoksu. Tumma suklaakuori vaatii vähän makustelua että siitä irtoaa nyansseja ja niinpä ensimmäisenä makuhermo tapaakin täytteenä olevan ohuen kerroksen makeuden ja voimakkaan marjaisuuden. Paha kyllä, en osaa näin sokkomaistelussa sanoa että mitä täyte on, mutta suklaa itsessään on sileältä suutuntumaltaan parhainta a-ryhmää, eikä tummuudesta huolimatta ole mitenkään yliampuvan kaakaoinen. Tummahko suklaa ja makea täyte pelaavat melko hyvin yhteen, vaikka en voi välttyä ajatukselta että olisiko tämä vielä parempaa ilman täytettä.

Hanna P 19.02.2015
Jättimäisiä paloja tummasuklaata tummalla kiinteällä täytteellä. Jämerä tuoksu: mausteinen, mutta hieman tunkkainekin ehkä. Nyt tulee joku lapsuuden makumuisto mieleen, ehkä joku jouluinen Juhlapöydän konvehti. Niistä marjaisista en tykännyt, mut ehkä nyt olen jo oppinutkin tykkäämään? Kivan kirpeä marjaisuus yhdistettynä sopivan tummaan ja makeaan suklaaseen eli ei tää oo ollenkaan pahaa!

Annamari 19.02.2015
Tummahkoa suklaata ja päällä odotuksia herättävä teksti. Tuoksu marjainen ja välissä näyttää olevan tummaa, tahmaista täytettä. Täyte maistuu todella kirpeälle, mutta en saa kiinni, mitä se voisi olla. Koostumus on merkille tyypillisen pehmeä, mistä pidän. Mukavan raikasta, mutta ulkonäkö antoi odottaa enemmän. Toki paranee loppua kohti! Mielenkiintoinen suklaa, jota tekee mieli maistella enemmän, mutta silti pienoinen pettymys.

Jarkko 18.02.2015
Tummemman näköinen suklaa ja sisällä melko pistävä punaisen marjan maku. Täyte on kuitenkin ruskeaa. Suklaa ei ole kovinkaan tummaa maun perustella, mutta onneksi kokonaisuuden sokerisuus on aika hyvin aisoissa kirpeän täytteen ansiosta. Kun tätä nyt tarkemmin makustelee, niin tässä ei tuon kirpeyden lisäksi ole oikeastaan mitään muuta makua. Kaakao ei maistu, marja ei maistu, mikään ei maistu. Voi tätä kuitenkin syödä irvistelemättä.

Aiempi arvio 18.10.2013: Tummaa suklaata ja vadelmaa, ei voi mennä kovin pieleen. Suklaa näyttää tummahkolta, mutta ei mustalta. Eihän 47% toki vielä kovin tumma olekaan. Täyte on hieman punertavaa ja muistuttaa ajoittan toffeeta ulkonäöllisesti, ei onneksi kuitenkaan koostumukseltaan. Vadelman maku on jätetty miedoksi siten, että varsinaista makua enemmän se vapauttaa pientä kirpsakkuutta ja raikkautta, jota tummempi suklaa juuri kaipaa. Tuote ei ole täydellinen edes omassa kategoriassaan, mutta kuten alussa sanoin, ei tämä kovin pieleen ole mennyt. Ehdottomasti keskikastia parempaa mutustelusuklaata, jossa vadelman makua olisi voinut vielä lisätä esim. hillolla. Arvosana: 4.


Kirsi I 18.02.2015
Tumman Lindt'n täytesuklaan palanen. Täyte on myös tummaa ja voimakkaan marjaisaa, kuin tiivistettyä mummon mehua, suorastaan väkevää. Kaipaisin raikkautta. Suklaa sinänsä on peruslaatuista hyvää tummahkoa suklaata, tähän levyyn onneksi hieman makeaa sellaista.

Päivi 18.02.2015
Tumma iso pala, jossa tuoksuu hieman tunkkainen tuoksu. Sisällä marjaista hieman valuvaa täytettä. Johan makua löytyy. Vahva marjainen maku, kirpeä ja raikas. Hieman vivahdus alkoholista. Kiva makukokonaisuus ja toimii hyvin. Jälkimaku on raikas ja hieman makea. Tää maku säilyy pitkään suussa vielä syönnin jälkeen.

Anita 04.12.2013
Normaali, iso pala Lindt tummaa suklaata, lukee palassa. Puraisun jälkeen maistuu jotain kirpeää, josta en heti saa otetta. Ei tämä toffeetakaan ole, vaikka väristä voisi luulla. Pelkän täytteen maistamisen jälkeen tunnistan vadelman, kylläkin oudossa muodossa. Ihan kuin mehun keitosta jäänyt massa olisi puristettu ja siemenet siivilöity pois. Ei hassumpi makuyhdistelmä.

Miriam 01.11.2013
Tummahko suklaa, jossa iso palakoko. Litteän suklaan sisällä marjainen täyte. Marjaa on vaikea tunnistaa, kenties vadelmaa tai mansikkaa. Kokonaisuus aika tasapainoinen, mutta minun makuuni suklaa on liian läpitunkevan tunkkainen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani