Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation le coulis de chocolat 70%
Tuotteen Lindt creation le coulis de chocolat 70% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (täyte).
 

Kirsi I 14.08.2013
Tumma suklaa kätkee sisälleen pehmeän ja hedelmäisen makean täytteen. Täutettä ei onneksi ole liikaa vaan kokonaisuudessä korostuu tumman suklaan laadukkaanoloinen hedelmäisyys, ehkä pikemminkin luumua kuin sitrusta, pehmeää mieluummin kuin raikasta. Pakkauksen mukaan täytteessä on osa suklaatäytettä ja osa tryffeliä. Onneksi vain osa, koska monesti tryffelitäytteet ovat kovin ylimakeita. Tässä sopii kokonaisuuteeen. Jonain toisena päivänä saattaisin kallistua kolmoseen, mutta tämän päivän fiiliksellä nelosen arvoinen tapaus.

Jenni V 12.07.2013
Lindtin 70-prosenttista tummaa suklaata oleva 150-grammainen levy, jossa täytteenä 15% nougata ja 15% suklaatahnaa. Palat ovat ohuita mutta todella isoja, hieman pienempi palakoko olisi mielestäni ollut kohdallaan. Tämä senkin takia, että täytteet ovat jakautuneet palojen sisällä epätasaisesti: toisessa reunassa on pelkkää nougatia toisessa pelkkää tahnaa. Palat ovat sinänsä kauniita, Lindtin logolla ja tekstillä koristeltuja, ja selkeästi suklaa on laadukasta. Itse suklaa onkin levyssä parasta, siitä löytyy hieman hedelmäistä aromia eikä suklaa ole liian kitkerää. Nougatissa on tuoteselosteen mukaan sekä hasselpähkinää että mantelia, mutta niiden makua en erottanut juuri lainkaan. Suklaatahna taas oli aika mitäänsanomatonta. Ehkä tämä olisi toiminut paremmin pienemmällä ja paksummalla palakoolla... Pakko tiputtaa pisteet kolmeen, jos olisi ollut pelkkää tumma suklaata niin olisin antanut neljä, nyt täytteestä ei tullut levyyn mitään lisäarvoa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani