Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt excellence Madagascar 70%
Tuotteen Lindt excellence Madagascar 70% valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Anita 15.10.2013
Tumma suklaata, tuttua, silkkistä Lindt merkkiä. Tämä ei kylläkään maistu tummalle. Mukava, viipyilevä jälkimaku "Ei huono" siteeraten muuan tuomaria.

Olli P 27.09.2013
Iso & ohut palanen tummasuklaata, jossa mukana todella kivan oloinen kaakaon tuoksu. Pureskeltavuus säilyy palasessa kauan. Lopuksi toki massoittuu, mutta ei muutu kuitenkaan rasvaiseksi asti. Suklaassa on tasainen kaakaon maku koko syömisen ajan; on jopa hieman makea. Tummasuklaalle ominaista kitkerämäisyyttä ei ole havaittavissa lainkaan. Toimii allekirjoittaneelle. Tähän kun saisi jonkun hyvän pikku lisämaun niin olisi erinomainen, mutta perus tummasuklaana hyvä tuote.

Miriam 13.09.2013
Suhteellisen makeaa tummahkoa suklaata. Palakoko suuri ja ohut. Hienostunut kaakaon maku, mutta jokin sivumaku nousee esiin. Se ei missään tapauksessa ole vastenmielinen, mutta jää suuhun vielä suklaan jälkeenkin.

Mikael 11.09.2013
Alkumaku on melko mieto ja tummasuklainen. Maitosuklaata, ainakin jälkimakuna esiintyy ajoittain, ei oikein maistunu itselle erityisen hyvin. Ihan perustavarana ok, mutta räväkkyyttä puuttuu maku-elämyksestä.

Jarkko 12.07.2013
Todella miellyttävän suklainen tuoksu. Alkumaku on melko mieto ja lähes maitosuklainen. Pieni terävyys nostaa päätänsä suklaassa. Sillä tarkoitan pientä pistävää makua taustalla, joka kuitenkaan ei nouse esiin hedelmäisyydeksi tai oikein miksikään. Olisikohan se tuo vaniliini? Oudon mietona suklaa vaan pysyy, ei minkäänlaista kitkeryyttä havaittavissa. Nyt kun olisi vaimo kotona, niin selviäisi hyvin helposti onko tämä maitosuklaata tujumpaa vai onko mulla makuaisti menny rikki. Mukava "maitosuklaa" ilman maitoa, jossa makeus ei mene överiksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani