Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation le délice pistache
Tuotteen Lindt creation le délice pistache valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Minna Hi 12.11.2013
Tuoksuu vahvasti marsipaanilta tai karvasmanteliöljyltä. Melko tumman suklaan sisältä löytyy vaalea mantelitäyte, jossa pienenpieniä pähkinän palasia. Karvasmantelin maku on dominoiva; toisaalta pidän siitä. Suklaasta on kuitenkin tehty liian makea. Pienet pähkinäpalaset ovat pikemminkin ärsyttäviä kuin kivoja.

Kirsi I 16.08.2013
Tummaa suklaata pistaasinmakuisella mantelitäytteellä. Tuoksu on sekä kaakaoinen että pistaasinen. Täytteessä mukavia rapeita mantelinmurusia. Suklaa on kaakaoinen, aika makea. Voisiko sanoa, että vaaleanpuoleista tummaa suklaata. Suutuntuma on suklaassa silkkinen ja täytteessä mantelinmuruset tuovat vaihtelua ja rouskuteltavaa. Menee kuitenkin keskivertotäytesuklaiden joukkoon.

Olli P 14.06.2013
Odotukset ovat korkealla tätä syödessä, meinasin pompahtaa kattoon kun stockmannilta löytyi. Tumma täytesuklaa. Isoja paloja, tuoksuu tumman kaakaolta. Puraisulla suklaa on pehmeähkö. Täyte on vaaleanvihreää ja siellä on myös pieniä sattumia seassa. Täytettä on reiluhkosti, sanoisin 60/40 suhde suklaan eduksi. Mutta maku on todella mieto ja se on hieman makea tumma suklaa. Täyte ei maistu juuri miltään; hieman tulee pähkinämäinen maku, mutta ei sitä erota mikä pähkinä on kyseessä. Jälkimakuna mieto kaakaon maku. Tämä jätti nyt hieman kylmäksi. Ihan ok tuote ja tuli syötyä, mutta ei päräytä.

Jarkko 28.05.2013
Suklaan kerrotaan olevan tummaa, mutta kaakaoprosenttia ei kerrota missään. Arvelisin kaakaoprosentin olevan 60-70, vaikea sanoa, kun täyte on niin yrmeän makuista, että suklaan omaa makua on vaikea erottaa. Kokonaismaku on marsipaaninen ja se tietää jo ongelmia tuotteelle, ainakin arvosanani osalta. Vihertävä massatäyte ei juuri muita makuja esittele kuin tuo marsipaanisuus, joten ennemmin arvaisin tätä manteli- kuin pistaasisuklaaksi. Tuote on kaiken muun pahan lisäksi erittäin tunkkainen. Heikko esitys.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani