Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt cioccolato al latte con cannella
Tuotteen Lindt cioccolato al latte con cannella valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,14 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Janne J 09.11.2006
Mmm.. tuleepas joulu mieleen tästä pehmeästä, maustetusta maitosuklaasta. Ei hassumpaa, mutta siltikin haluaisin syödä piparkakut ja suklaat erikseen.

Susanna K 11.10.2006
Lindt suklaa ei petä! Tämä suklaa maistuu ihan piparille, tulee mieleen joulu. Suklaa menis ihan hyvin joulusuklaista. Suklaa on pehmeän valloittavaa jossa maistuu pipartaikinan mausteet.

Mika 29.09.2006
Tuoksu kuin muoviautossa, joita joskus nappulana piti suussakin käyttää leikin ohessa. En pysty sanomaan mikä on mausteena tässä suklaassa, mutta mausteista tämä on. Kivan napakka koostumus.

Jarkko 29.09.2006
Kanelin makuista suklaata, joka maistuu samalla huulirasvalta. Suklaa sulaa suuhun yllättävn hitaasti Lindtin tuotteksi. Mielenkiintoinen, mutta muutama pala joulun aikaan riittää.

Antti H 29.09.2006
Suklaa on melko mitäänsanomatonta maitosuklaata, mutta piristävänä jippona seassa taitaa olla kanelia. Maku ei ole liian voimakas, mutta riittää miltei peittämään miedon suklaan maun.

Satu 29.09.2006
Joulu on taas, tipe-tip-tap ja puuroa kaikille. Piparkakuthan voidaankin korvata tällä suklaalla. Alussa kaneli maistuu aika voimakkaasti, mutta loppua kohden suklaa tulee enemmän esille.

Marjo 28.09.2006
Kanelin maku voimakas, liisterimäistä hieman, tulee joulu mieleen. Tähän sopisi lisäksi rusinat ja pähkinät. Oikeastaan tämähän maistuu glögille.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani