Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt petits desserts poire belle hélène 47%
Tuotteen Lindt petits desserts poire belle hélène 47% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,22 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Satu 24.08.2006
Silkinpehmeää tummahkoa laadukkaanoloista suklaata. Kun tietää mitä tämä on, tulee oikein makusteltua. Maistuu Smurffi-limsalle! =) Päärynän maku on alussa hento, mutta suklaan jo sulettua hampaisiin tarrautuneet palaset ottavat loppukirin.

Antti H 24.08.2006
Tummahkoa, mutta makeaa suklaata. Täytteessä on mukavia sitkeitä palasia ja mieto päärynän maku. Suklaa on laadukkaan oloista.

Timo P 24.08.2006
Ihme möntti. Inhoja kovia muruja. Banaanivivahde? Maku 3 arvoinen, mutta koostumus ja muoto tiputtaa kahteen. Jälkimaku hammashoitolan fluoraus. Hedelmän maku vahvistuu suussa pitkään.

Niina 24.08.2006
Kamalaa. Niljakasta ja voimaista, joku hedelmävivahde. Ei voi kyllä
suklaanautinnosta puhua. En ottais lisää. Jälkimaku vahvistuu koko ajan...

Mika 23.08.2006
Mahtavaa, mitä tämä on? Yhdestä palasesta en osaa sanoa mitä suklaan seassa oli, mutta se oli hyvää. Koostumus sopivan pehmeä, mutta samalla jämäkkä.

Marjo 23.08.2006
Vaahtoinen tuoksu. Rapisee. Hämmentävä kokemus: joku marja, tumma suklaa. Koostumus ok. Hämmentävää...! Vadelmaa?

Jarkko 23.08.2006
Tuttu maku, tosi tuttu, mutta mikä ihme tämä on. Nyt hokasin, päärynäähän tämä on! Suklaa näyttää tummalta, mutta ei ole sitä kuitenkaan. Ihanaa. Päärynäsuklaata, ottakaas muut äkkiä mallia!

Susanna K 23.08.2006
Tuoksahtaa mukavan hedelmäiselle. Suklaa makuna suht neutraali kun taas sisältö on hallitseva. Jotain purukumimaisia paloja jää suuhun jälkipotkuna. Ihan toimiva pläjäys.

Janne J 23.08.2006
Pehmeää vaaleahkoa täytesuklaata. En osaa sanoa, että mikä tässä maistuu, mutta makuhermoja se hivelee. Häivähdys vadelmaa? Tulee joulu mieleen jostain syystä. Riittoisa jälkimaku.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani