Mainospaikka vapaana

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation tiramisu
Tuotteen Lindt creation tiramisu valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Salla Elina Salo 02.03.2007
Voimakas tryffelin ja kahvin makuinen täyte peittää koko suklaakuoren maun alleen. Tiramisua löytyy vain nimestä, oikea nimi tälle suklaalle pitäisi olla pelkkä kahvi. Keksimuruinen täyte on crispmäinen, rasahteleva. Palat ovat käsittämättömän suuria, eikä niitä saa rikottua helposti pienemmiksi suupaloiksi. Suuhun jää pilaantuneen hedelmän jälkimaku joka johtunee brandystä.

Susanna K 13.08.2006
Mitä tarkoittaa Tiramisu? Nooh, teenpä makuarvion kuitenkin vaikkei sivistyssanasto kartukkaan heti. :) Pakkaus on houkutteleva ja jo sen perusteella kannattaa maistaa tätä. Suklaa tuoksuu hieman kaakaopavulle mutta maussa sitä ei huomaa oikeastaan ollenkaan. Maku on täyteläinen ja pehmeä mutta sisältö on tosin arvoitus maultaan vaikka pieniä rakeita suuhun tuleekin suklaasta. Erittäin viekoitteleva suklaa joka sopii kahvipöytään.

Jarkko 06.08.2006
Maitosuklaakuoren alla keksin ja kuivakakun sekoitukselta tuntuva ja maistuvaa täytettä. Makua on vaikea kuvailla. Suklaa maistuu kyllä suklaalle, täyte maistuu puolestaan vohvelisuklaalle. Tämä on ehdottomasti pureskeltavaksi tarkoitettu, imeskellessä tämä tuntuu omituiselta.

Aiemmat kokemukset tiramisusta yleensä ovat ollet melko keskinkertaisia, mutta tässä on osuttu nappiin. Maku on aivan mahtava ja tämä sopii hyvin vaikka keksin tai kakun sijaiseksi, mutta en usko että tämän kanssa oikea juoma olisi kahvi, vaan kylmä ja maittava maito.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset