Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt süsse herzen (120g)
Tuotteen Lindt süsse herzen (120g) valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 06.12.2012
Tällainen rasia löytyi puoleen hintaan Anttilasta viime ostosreissulta. Rasiassa on 120 g kokoinen ja sisältää 4 eri sorttia sydämenmuotoisia konvehteja. Rasian pakkaus oli kaunis ja myös konvehdit olivat kauniita, joten lahjana sydänkäpyselle ulkonäön puolesta tämä on ihan mahtava. Maun puolesta kaikista voi sanoa, että olivat tryffelimäisen pehmeitä ja Lindtmäiseen tapaan makeita.

Sydän karamellin makuisella tryffelitäytteellä (3 kpl): Konvehdissa on kauniit suklaareunukset ja täyte toffeenväristä, päällä on suklainen helmi. Näyttää houkuttelevalta. Haukkaan palan. Kovin on makeaa, mutta karamellin maku on sopivan tunnistettava, tulee mieleen kinuskinmakuinen jacky-makupala. Annan tälle 3 pistettä.

Sydän kermaisella vaalealla täytteellä (3 kpl): Konvehti on muuten samanlainen kuin edellinen, mutta täytteen väri oli vaaleampi. Täytteen seassa on tummia kaakaorouhepaloja, jotka narskuvat mukavasti hampaissa. Rouheen hienoinen kitkeryys tasapainottaa kermaisen täytteen makeutta. Hyvää. Annan tällekin 3 pistettä, alkaa olla jo kyllä nelosen rajalla.

Sydän pähkinäisellä täytteellä (3 kpl): Konvehdissa on vähän tummempaa suklaata oleva pohja ja päällä pähkinäistä täytettä. Tästä tulee mieleen bulkkisaksalaiskonvehti, joka johtuu voimakkaasta hasselpähkinätahnan mausta. Pakko antaa vain 2 pistettä.

Sydän mantelisella nougattäytteellä (3 kpl): Konvehdissa on jälleen tummempi pohja ja nougata päällä. Haukatessa suuhun tulee nostalginen maku, tämä on erittäin hyvää. Maussa on hienoista wienernougatmaisuutta, sitten päädyn siihen että muistuttaa Brunbergin nougatkonvehtia, ja viimeiseksi mieleen tulee Maraboun dubbelnougat-patukka. Ihanan pehmeä maku! Annan 4 pistettä.

Keskiarvoksi rasialle tuli siis 3 pistettä, hyvää perussettiä, mutta alkuperäishintaansa nähden huono hinta-laatusuhde, puoleen hintaan ihan ok. Ehkä olisivat maistuneet paremmin hiukan viilennettyinä, nyt olivat huoneenlämpöisiä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani