Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt joghurt-pralinés (145g)
Tuotteen Lindt joghurt-pralinés (145g) valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jarkko 06.12.2012
Lindtin rasiassa on raikkaat värit. Konvehditkin ovat mukavalla kuvioilla koristettuja. Vilaisulla luulin, että konvehteja oli vain kahdenvärisiä (vaikka kannessa luvataa kolme eri makua), mutta tarkempi tarkastelu paljastikin samalta näyttävät maitosuklaiset konvehtirivit hitusen erilaisiksi. Kolmas maku on sitten valkosuklainen. Konvehteja on yhteensä 16, joista puolet maitosuklaisia ja puolet valkosuklaisia.

Pfirsich-aprikose-joghurt (4 kpl): Persikalla ja aprokoosilla maustettu vaalea jogurttitäyte on todella raikas. Persikan maun tunnistaa kun sen vaan osaa hakea happamahkon jogurtin seasta. Aprikoosikin antaa hieman omaa (mielestäni erikoista) makuaan. Varsin mukavan raikas maku! 4 pistettä.

Erdbeer-rhabarber-joghurt (8 kpl): Mansikkaa, raparperia ja jogurttia. Mansikan maku on selkeimmin esillä, kun taas raparperin makua on vakeampi tunnistaa. Tämä konvehti on kaikista rasian konvehdeista kenties se kaikista kirpakoin. Tässäkin jogurtin happamuus on sen verran suuressa roolissa, että ylimakeuden hirvitys ei pääse esiin edes tässä valkosuklaisessa yksilössä. 4 pistettä.

Joghurt-pur (4 kpl): Maitosuklaakonvehdissa täytteenä on pelkkää jogurttia - näin ainakin oletan. Kokonaisuuden maku on hieman hapan, mutta samalla raikas ja jopa marjainen. EIkä tässä varmasti ole mitään marjaa tai hedelmää? Makeutta ei ole liiaksi, jolloin jogurtin happamuus pääsee hyvin esille päälimmäisenä makuna. Yksi parhaista (ellei paras) maustamattomista jogurttisuklaista. 4 pistettä.

Jopa minun rajallisilla matemaattisilla taidoillani on helppo laskea rasian keskiarvoksi 4,00, joka on mille tahansa useampaa kuin kahta makua sisältävälle rasialle loistava. Voi tietenkin olla, että nämä happamat, marjaiset ja hedelmäiset maut eivät ole kaikkien mieleen, mutta niitä tunkkaisia makuja löytyy teille onneksi kaupasta pilvin pimein. Jos pidät kesästä, auringonpaisteesta, jäätelöstä ja jogurtista kuten minä, saattaa tämä rasia olla sinunkin mieleen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani