Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation meringue
Tuotteen Lindt creation meringue valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Janne H 20.12.2012
Kivan kokoinen pala. Tuoksu on hieman paahteinen ja myös kaakaon tuoksu tulee esille mukavasti. Päältä näkee, että on täytesuklaa kyseessä ja kun sitä haukkaa ja alkaa maistella, niin suklaan maku jää taka-alalle. Täyte on neutraali, mutta vie suklaan maun pois. Aika makea tapaus ja itse jos kauppaisin tätä tuotetta, niin teemana olisi suklainen täytekeksi, jota voi tarjota kahvin kera. Ei säväyttänyt minua.

Miriam 04.12.2012
Kyseisen suklaan pala on todella iso. Tummahkon kuoren sisällä vaikuttaisi olevan jotain valkoista massaa. Massan joukossa jotain rouskuvaa, mutta massan maku on aivan vieras, mutta samalla tuttu. Jotain kahvimaista, maitoista, kovista hipuista tulee mieleen raesokeri. Tuote saattaisi saada vitosen, jos suklaa olisi maitosuklaata. Jotenkin makea massa ei sovi tasapainoisesti tummemman suklaan kanssa.

Jukka N 03.12.2012
Ovela tuoksu, mutta maku on mieto ja mitäänsanomaton. Sisällä on jotain täytettä, joka on hyvin mietoa eikä mausta saa mitään käsitystä.

Iikka 02.12.2012
Tumma, suuri, makealta tuoksuva Lindtin täytesuklaapalanen. Sisällä on valkeaa ainesta ja jotain rohisevaa sattumaa. Pureskeltaessa ensin maistuu täyte, mutta jälkimakuna tummahko suklaa, ja ehkä vohveli. Tykkäsin, ehkä aavistuksen liian tumma (vaikka tummasta tykkäänkin).

Hanna P 01.12.2012
Houkuttelevan näköisiä tumman suklaan palasia täytteellä. Tosi makea, vähän ällön keinotekoinen tuoksu. Täyte valkoista ja kivan rohisevaa. Ihan maidon makuinen täyte. Jokin keinotekoisuus (oisko vanilliini) puskee läpi. Vois olla tosi hyvää, vaan ei ole... Keskinkertaista sentään.

Sanni 19.11.2012
Iso palanen tummaa suklaata, jonka sisällä näyttää olevan jotakin valkoista täytettä. Tuoksu makea ja hieman erikoinen, joten tuoksusta en osaa päätellä mitä täyte sisältää. Maistoin ensin pienen palasen pelkästään suklaata, joka on sopivan tummaa ja makeaa, eli todella hyvää ja ei ollenkaan kitkerää tai tunkkaista. Mutta, suklaan maku peittyy kuitenkin täytteen maun alle, joka on tässä hyvin dominoiva. Täyteessä on pieniä rapeita rakeita ja se on todella makeaa, mutta en kyllä tunnistanut makua marengiksi. Täyte on hyvin erikoisen ja rasvaisen makuista, mutta siinä on mös hieman kirpeyttä. Tämä ei ole kyllä makuuni, joskin ei tämä kovin pahaakaan ole.

Minna Hi 18.11.2012
Mielenkiintoisen tuoksuinen suklaa, en saa kiinni onko se toffeeta vai kahvia. Tumman kuoren alla on vaalea sisus ja seasta löytyy jotain riisipuffeja tai muita vastaavia. On kovin makea, vaniljainen ja toffeinen. Arvio kärsii ehkä siitä, että on viimeinen kuuden suklaan maisteluissa, liika on liikaa.

Jarkko 18.11.2012
Tumman täytesuklaapalasen sisällä on valkopista massaa, jonka alkuperää saattaa vain arvailla, vaikka kääreen tekstin tiedänkin ennakkoon. Tarkemmin tutkiessa näyttäisi siltä, että valkoisen massan seassa on myös jotain mursketta, jonka alkuperä jää muun täytteen kanssa mysteeriksi. Puolitoista (suurta, kun Lindtin täytelevystä on kyse) palasta kun olen syönyt, on ainakin makeus tehnyt tehtävänsä, eli enempää ei tee mieli. Maussa on jotain pientä pistävyyttä ja suklaassa jonkin verran tunkkaisuutta. Ensialkuun maku lähes miellytti, loppua kohti heikkeni ja kahden palan jälkeen ollaan menossa kakkosessa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani