Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt petits desserts tarte citron meringuée
Tuotteen Lindt petits desserts tarte citron meringuée valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Janne J 26.07.2006
Suussasulavan pehmeää ja erittäin hyvänmakuista vaaleaa täytesuklaata. Täytettä en nyt osaa arvata, mutta tautisen hyvää on - olisi täydellinen päätös hyvälle aterialle. Hyvä jälkimakukin.

Susanna K 26.07.2006
Muhevan iso suklaapala ja ihanan appelsiinin tuoksu valtaa makunystyrät. Hmm.. maistetaanpa onko suklaa sitä mitä odotin. Siis aivan taivaallisen ihanaa maitosuklaata appelsiinirtyffeli sisällön kera !! Tällaisesta suklaasta tulee hyvälle tuulelle. Harmi vain että mulle annosteltiin yksi pala...kauppaan hakemaan lisää...:)

Joonas 26.07.2006
Pehmeää linjaa. Appelsiini erottuu hyvin. Ihan ok suklaa.

Jarkko 26.07.2006
Tuoksu on erittäin appelsiinimainen, hieman tulee Fazerinan maku mieleen. Maitosuklaakuoren alla olevassa valkoisessa cremessä on murusia, jotka eivät täydellisesti sovi tähän. Maku on kuitenkin loistavan raikas ja aromikas. Olisikohan tässä muutakin kuin appelsiiniä?

Antti H 26.07.2006
Ensimmäiseksi suuhun leviää sitruunainen maku joka oikeastaan peittää suklaan maun. Täytteen seassa on lisäksi raksuvia juttuja jotka lisäävät suklaan kiinnostavuutta. Suklaa voisi maistua enemmän.

Satu 26.07.2006
Mmm… sitruunaa. Maistuu aluksi aivan perinteisiltä sitruunavohveleilta, mutta sitten onneksi suklaa alkaa jo sulaa. Tämä yhdistelmä ei ole minun makuuni.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani