Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt excellence fraise intense 47%
Tuotteen Lindt excellence fraise intense 47% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 15.07.2013
Tämä levy oli poistumassa valikoimasta ja pitihän se sitä ennen maistaa. "Tumma" suklaa oli vain 47-prosenttista, joka on yleensä minulle liian vähän, ja niin oli kyllä tässäkin tapauksessa. 100-grammaisen levyn pahvikääre oli tyylikäs, samoin isot ohuet palat, mutta tumman suklaan maku oli luonteeton, huolimatta siitä, että joukossa oli runsaasti pakastekuivattua mansikkaa. Miellän mansikan enemmän valkosuklaan kaveriksi, ja maistettuani tätä levyä mielikuvani vain vahvistui. Levyn tuoksu oli erittäin mansikkainen, ja pakastekuivattu mansikka on rakenteeltaan sellaista marenkimaisen rapeaa, mistä en oikein pidä. Oli ehkä kuitenkin hyvä, että tumma suklaa ei ollut niin kovin tummaa, sillä mansikka vaatii rinnalleen hiukan makeutta. Sitä ei kuitenkaan ollut riittävästi, joten pisteet jäävät kolmeen.

Miriam 14.02.2013
Tummaa litteää suklaata. Suklaassa on voimakas marjan tuoksu ja maku, jonka erottaa helposti mansikaksi. Todella tasapainoista ja hyvää suklaata. Minulle hieman liian vähän makeaa, joten vain neljä pojoa.

Saara 13.02.2013
Onpa kertakaikkisen voimakas mansikan tuoksu. Tuskin tuoksu on aitoa, sillä mansikka on säilöttynä varsin mietoa. Tumma suklaa on makeaa eikä sellaisenaan ehkä suosikkiani, mutta jostakin syystä yhteiselämys mansikka-aromin ja kuivattujen mansikoiden kanssa toimii kuin häkä. Kokonaisuus on täyteläinen. Tässä on monella tavalla sointuva suklaa, jossa aromit korostavat toisiaan oikealla tavalla. Aluksi mietin, että suklaa saisi olla huomattavasti tummempaa, mutta jälkikäteen en muuttaisi ehkä sitäkään. Jälkikäteen annan tälle myös täydet pisteet aikomani neljän sijasta, sillä maku vain paranee maistelukertojen myötä. Harvinaisen onnistunut suklaa lajissaan, ja päihittää minusta pohjoismaiset kesä-viritelmämme mennen tullen.

Jarkko 18.10.2012
Suklaassa on niin voimakas mansikkainen tuoksu, että kyse ei mitenkään voi olla pelkästään aidosta mansikasta. Varsinkaan kuivattuna, kuten tässä levyssä. Mansikan maku peittää lähes kokonaan alleen puolitumman suklaan maun, mutta koska itse pidän toisinaan myös tällaisista jonkin verran esanssisista mauista, on tämä kokonaisuus ihan ookoo. Hieman jää kuitenkin mietityttämään, että kumman kanssa kyseinen mansikka olisi ollut parempaa, maitosuklaan vai tummemmaan suklaan? Itse veikkaisin ensinmainittua. Jälkimakuna, tai oikeastaan -tuntemuksena suuhun jää hieman kirpsakka ja samalla tummasuklainen tunne. Suklaan ja mansikan maut ovatkin parhaiten balanssissa juuri jälkimakuvaiheessa. Arvosana kiikkuu kolmosen ja nelosen välimaastossa kallistuen kuitenkin pienen pohdinnan jälkeen lähemmäksi alempaa arvosanaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani