Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt mousse au chocolat blanc
Tuotteen Lindt mousse au chocolat blanc valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Valkosuklaiset.
 

suklaahirviö 13.04.2014 : Lajinsa ehdotonta parhaimmistoa! Lindtin valkosuklaa sulaa suuhun, ja valkosuklainen moussetäyte on juuri sillä oikealla tavalla vaniljaista - maukasta! Joissakin näissä moussetäytteissähän ongelma on täytteen mitäänsanomattomuus ja neutraalius. Tämä vaara vaanii valkosuklaisten herkkujen kohdalla, mutta Lindt väistää sen mestarin ottein. Tähän ei vain koskaan kyllästy! P.S: Jos olet marjaisten ja "raikkaiden" suklaamakujen ystävä, niin jätä suosiolla väliin. Tämä herkku sopii vain heille, jotka aidosti rakastavat makeaa..

Saana 25.02.2013 : Erinomainen suklaa valkosuklaan ystäville! Palat ovat paksuhkoja ja sisältä täynnä herkullista valkosuklaamoussea. Päädyin itse ostamaan tätä kaivatessani hitaasti nautiskellen syötävää valkosuklaata, enkä pettynyt. Jos en olisi näin makean perään, olisi tämä suklaa voinut alkaa nopeasti ällöttää. Monille riittäisi varmastikin pala tai pari kerrallaan, mutta minä söin mieluusti enemmänkin. Varsin mainio ratkaisu makeanhimoon!

Miia 11.10.2012 : Valkosuklaata, jonka sisällä valkosuklaamoussesydän. Palaset ovat suuria, litteähköjä, kuten Lindtillä aina. Haukatessa suuhun hiipii voimakas vaniljan aromi, joka kääntyy melkein toffeiseksi, lopulta valkosuklaaksi. Moussesisus on pehmeää, makeaa, aavistuksen voisen makuista. Erittäin makea kokonaisuus, jonka takia tätä pystyy nauttimaan ehkä pari palaa kahvin kyytipoikana. Mutta samalla tosi hyvää, laadukasta suklaata, johon kätkeytyy herkullisten makujen sinfonia.

suklis 11.12.2010 : Ihanan suussasulavaa ja makeaa!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani