Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt mousse au chocolat blanc
Tuotteen Lindt mousse au chocolat blanc valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Valkosuklaiset.
 

Olli P 17.06.2013
Stockmannilta tarttui myös tämä mukaan. Nimenmukaan odotettavissa on makeaa makean päälle. Isohko, paksuja paloja valkosuklaata. Makea, hieman vaniljainen tuoksu. Purtaessa pehmeähkö suklaa, täyte erityisesti todella kermainen. Mutta maku ei ole mikään suuren suuri elämys. Makeaa on, mutta ei niin makeaa kuin alunperin kuvittelin (silti siis makeaa). Vaniljan makuakin löytyy rinnalta sopivasti. Jälkimakuna voimistuva makeus, joka kuitenkin katoaa nopeahkosti suusta. Kyllä tämä tarjoaa jotakuinkin sitä mitä nimestä voi päätellä eli sitä saa mitä tilaa. Todella kermainen täyte ei aivan ollut minun juttuni ja olen maistanut parempaakin valkosuklaata. Kolmosen ja nelosen välimaastoon tämä menee ja tällä kertaa fiilis taittuu alaspäin.

Saara 28.08.2012
Törmäsin Stockmannilla tähän valkosuklaamousselevyyn, joka ei ole ennen osunut silmiin. Lähipiirissä valkosuklaa maistuu, ja toki pääsin itsekin osingoille vaikken olekaan tuon "epäsuklaan" suuri ystävä. Tämä tuote kuitenkin yllätti positiivisesti: isojen suklaapalasten täytteenä on erittäin pehmeää vaahtoa, joka tuo mieleeni kaukaisesti Tampereella ravintola Astorissa joskus syömäni erinomaisen valkosuklaamoussejälkiruoan. Maussa on vahva. lähes aitovaniljajäätelöä muistuttava vaniljan aromi, ja ainesosaluettelossa mainitaankin aito vaniljauute. Erittäin makeaahan tämä on eikä yhtä palaa enempää uppoa kerrallaan. Jotenkin tämä on kuitenkin arvokkaan ja huolella tehdyn makuista, kuin hienoa jälkiruokaa. Sama tummasuklaisena tai maitosuklaisena saattaisi saada täydet pisteet.

Salla Elina Salo 09.07.2010
Täysin täysin mössöksi huoneenlämmössä sulanutta valkoista moussesuklaata. Suuria paloja 140g levyssä. Tuoksuu omituiselta, kuitenkin samalla joltain tutulta. Vaniljajäätelö, sehän se on. Erittäin vaniljainen tuoksu. Suklaa sulaa suuhun ikävästi vaahtokarkkimaisen voin tavalla, luulee syövänsä voita. Höttöinen valkosuklaamousse maistuu enemmän voinsekaiselta kermavaahdolta kuin valkosuklaalta. Melko epämiellyttävää. Hyvin laadukkaan ja houkuttelevan näköinen kääre kuitenkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani