Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt zitrone-buttermilch
Tuotteen Lindt zitrone-buttermilch valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,56 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Jenni V 05.02.2013
100 gramman levy valkoista täytesuklaata. Kääre on lindtmäisen tyylikäs. Formaatiksi on ilmeisesti täytteen takia valittu nyt hieman paksumpi palakoko, mikä on minusta ihan ok. Valkosuklaa maistuu miedolle eikä hirveän makealle, eikä siitä jää rasvaista tuntua suuhun. Täytettä on aika runsaasti. Se maistuu kirpeälle sitruunalle, on vaaleaa ja pikkiriikkisen hileistä. Ainesosissa on piimäjauhetta ja sitruunamehutiivistettä. Nämä sopii valkosuklaan kaveriksi oikein hyvin; olinkin jo vähällä päätyä 4 pisteeseen. Ensimmäisen palan jälkeen kirpeys alkoi kuitenkin hallita makumaailmaa hieman liiaksi, ja viimeiset palat eivät levystä enää kerralla uponneet. Kirpeydestä tuli vähän mieleen kirpeät hedelmäsokerilla päällystetyt karkit, joiden fani en yhtään ole. Vähän pehmeämmällä makumaailmalla tämä olisi ehdottomasti ansainnut ne neljä pojoa, eikä se nytkään kaukana ollut.

Teresa 19.09.2012
Lindtin valkoista suklaata, joka tuoksuu hedelmäiselle, ehkä appelsiinille. Maku on jännä. Onko tässä sisällä nyt sitten jogurttia vai jopa rahkaa sekä sitä appelsiinia tai ehkä sitruunaa, jotain sitrushedelmää kuitenkin. Rakenne on pehmeä ja sulaa mukavasti suussa. Valkoisen suklaan makeus, jogurtin (tai mitä se nyt onkaan) pehmeys ja sitrushedelmän kirpakkuus kyllä toimivat tässä yhteen tosi hyvin. Tosin ihan yltiömakea tämä kyllä on.

Jarkko 17.09.2012
Vaniljainen ja voimainen tuoksu valkosuklaassa. Mausta löytyy myös sitruuna, mutta onneksi ei tiskiaineen muodossa. Valkoinen massatäyte on vitivalkoista eikä juurikaan erotu itse suklaan väristä. Jos tätä suklaata pitäisi yhdellä tai kahdella sanalla kuvailla, niin "pirtsakka" olisi ehdottomasti yksi sana ja "piristävä" toinen. Pari palasta tätä syö jopa nautinnolla, mutta uskon (kokeilematta), että suurempi määrä aiheuttaisi jo makeusrajan ylityksen.

Päivi 16.09.2012
Valkoinen iso palanen. Makea ja jotakin kirpeää makua mukana. Sitruuna tuli ekana mieleen. Suklaa maistuu laadukkaalta. Valkosuklaan makeus katoaa kirpeyden alle. Pidän kyllä tästä mausta. Suu jää kivan kirpeäksi ja tuntuu raikkaalta. Maku kestää suussa pitkään.

Janne J 16.09.2012
Erinomaisen herkullinen, makea tuoksu. Pehmeän suussasulavaa rakenteeltaan, mikä pitkälti selittyy pehmeällä täytteellä. Pintasuklaa ja täyte muodostavat yhdessä vallan nautinnollisen makuelämyksen. Yhdistelmän mausta tulee sitruunarahka mieleen, makea sellainen. Makeutta lukuunottamatta ei mieleen tulekaan mitään mitään negatiivista sanottavaa, eli pieninä annoksina kyseessä on harvinaisen maukas ja laadukas valkosuklaaherkku.

Marke H 16.09.2012
Kauniin muotoinen valkosuklaalevyn pala. Täytteenä sitruunaista vaaleaa massaa. Raikas makuelämys, mutta pari palaa riittänee herkutteluun.

Maija 05.09.2012
Iso pala suklaalevystä, tuoksu on kirpeä. Maku on myös kirpeä, ehkäpä sitruuna. Valkoinen suklaa ei juuri maistu kirpeän maun joukosta, ennemminkin tässä on hieman jugurttimainen maku kuin valkosuklaan. Jokseenkin outo yhdistelmä.

Salla M 04.09.2012
Erittäin tasapainoinen yhdistelmä lempeää täytettä ja suklaata. Sulaa suussa vaikka sitruunan tunnistaminen ei ollut ensimmäisessä palassa helppoa. Jollakin lailla ylellisen tuntuinen tuote.

Kaisa 03.09.2012
Helsingin tuliainen ja aika kiva sellainen. Suklaa on laadukas ja täytteestä tulee mieleen juustokakku ja juhlatunnelma. Suklaan rakenne on hienosti sulava ja ja monell valkosuklaalle ominainen vahamaisuus puuttuu tästä täysin.

Tuula 03.09.2012
Ihana täyteläinen yhdistelmä lemon curl tyyppistä kermaista täytettä ja valkoista suklaata. Sitruunaisuus tuli kielelle heti. Laadukas huipputuote.

Miriam 01.09.2012
Palakoko valmistajalleen ominainen, minusta liian suuri. Tuoksu voimakkaan sitruunainen. Yleensä en pidä kirpeistä suklaista, joten ennakkoluuloja on jo maistaessa. Kuitenkin yllätyn positiivisesti. Maku on tasapainoisen hyvä. Todella, todella makea, mutta taivaallisen hyvä. Kuitenkin ylitsevuotava makeaus pakottaa tiputtamaan sen yhden pisteen, vaikka sitruunan lievä kirpeys ja valkoisen suklaan jugurttimaisuus sitä tasapainottaakin.

Marika 17.08.2012
Tuoksuupä äitelältä. Tyypillisen valko"suklaan" tavoin sokeri melkein rouskuu suussa. En saa lisukkeesta otetta, mutta voimakas tuo sivumaku on. Voin makuista ja muutoinkin ällöä tavaraa. Sori.

Oskari 16.08.2012
Isoja valkosuklaapaloja. Makeaa sisältä, onko tässä jotain appelsiini tms. täytettä? Myös jotain "röhniä" löytyy.

Sanni 15.08.2012
Isoja palasia valkosuklaata, jossa vaaleaa täytettä. Tuoksu hieman kirpeä ja sitrusmainen. Sitruuna maistuu myös kivasti täytteessä ja tuo sopivasti kirpeyttä ja raikkautta valkosuklaan muuten makeaan makuun. Kokonaisuudessaan todella hyvää, täyteläistä ja raikkaan makeaa suklaata.

Laura 14.08.2012
Ihme on tapahtunut -hyvä valkosuklaa, jota saattaisin jopa ostaa kotiinkin. Yllättävän maukas ja sitruunainen, jopa raikas. Kuin lämmintä pashaa tai sitruunajäätelöä. Pehmeä ja suussa sulava kokonaisuus. Hmm... tulipa kehuja. Ehkä olisi sittenkin pitänyt antaa jopa nelonen, mutta ei vaan millään irronnut valkosuklaalle, kai vanhasta muistista...

Saara 14.08.2012
Valkosuklaa ei kuulu allekirjoittaneen suosikkeihin, mutta ehkä tässä versiossa on pystytty hieman raikastamaan äitelyyttä sitruunalla.. tai sitten ei. Tuntuu kuin tässä sitruunaisuus nimenomaan korostaisi ylitsepursuavaa makean ilotulitusta. Mukana on happamuutta, joka viestii myös jogurtin olemassaolosta. Melko ällöttävää, mutta parempaa kuin tavallinen valkosuklaa.

Iikka 31.07.2012
Jättityynyjä valkosuklaata. Sisällä on pehmeää, kirpeää ainesta. Tämä ei ole ällöttävän makeaa ja rasvaista, vaan ihan asiallisen oloista kermaista valkosuklaata. Kokonaisuudesta tulee mieleen eräs lapsuuden ajan jäätelö ja sen valkosuklaakuorrutus, hyvällä tavalla. Voisi miltei sanoa, että pidän tästä tuotteesta, tiedä sitten montako tyynyä pystyy syömään yhdellä kertaa...

Hanna P 27.07.2012
Kauniita ISOJA tyynyjä Lindtin valkosuklaata. Tuoksu makea ja hieman sitruunainen. Suklaa pehmeää sekä vaaleaa ja kiinteää täytettä sisällä. Täyte makeaa ja kirpakkuudesta mietin: Onko sitä riittävästi? Nelosen ja vitosen välillä pisteet seilaavat ja vaikea sanoa, ehkä tyydyn nyt kuitenkin neloseen. Vitoseen olisi voinut nostaa se, että joukossa olisi ollut tylsän massan sijaan myös rouhetta tai hilloa ja jos sitruuna olisi ollut vielä vähän aidomman makuista.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani