Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation coulis de menthe 70%
Tuotteen Lindt creation coulis de menthe 70% valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (täyte).
 

Jenni V 21.12.2013
Vähän erilainen minttulevy. 150 grammaa tutun laadukasta 70-prosenttista Lindtin suklaata täytettynä (ruman) vihreällä "minttutahna"kerroksella ja valkoisella mantelitryffelitäytteellä. Tuoksu on minttuinen, mutta ei pistävä, myös tumma suklaa tuoksuu. Palat ovat valtavan kokoisia, ohuita kuitenkin ja kauniita, Lindt-tekstillä varustettuja. Palat eivät lohkeile kylläkään kovinkaan nätisti levystä, mutta onneksi täyte ei ole sottaavaa sorttia.

Tämän tyyppinen täytesuklaa on minttusuklaaversiona minulle aivan uusi tuttavuus, enkä oikein osaa päättää pidänkö siitä vai en. Suklaa on ilman muuta hyvää, ja lohkeilee mukavasti pureskeltaessa, eikä mintunkaan maku ole liian vahva edes pelkkää mnttutahnaa maistettaessa. Valkoinen tryffelitäyte on ehkä sellainen joka tuntuu levyssä irralliselta komponentilta. Toisaalta se tuo levyyn hieman makeutta, sillä muuten kokonaisuus ei ole kovinkaan makea, mutta muuten sen merkitystä on vaikea ymmärtää. Yksinkertaisempana olisin pitänyt levystä varmasti enemmänkin, eli poistamalla tahnamaisen minttutäytteen (sillä näitä vihreitä tahnoja yleensä inhoan yli kaiken, tässä se nyt oli vielä maultaan siedettävää), ja yhdistämällä minttuaromin tryffelitäytteeseen. Mutta peruspisteisiin siis levy yltää näinkin.

Jarkko 22.12.2012
Minttua ja tumma suklaata, ah kuinka tylsän kliseistä! Ajattelin tätä ostaessa kuitenkin, että kun kyseessä on tällainen täytelevy, saattaisi tämä positiivisessa mielessä poiketa yleisasenteestani minttusuklaita kohtaan. Tuoksu kuitenkin on niin voimakkaan minttuinen, että nuuhkaisu saa aikaan saman reaktion kuin ammoniakkia nuuhkaistessa, eli äkkiä pala pois ennän alta! Haukkaanpa kuitenkin ja samalla hetkellä kun näen vaalean minttutäytteen saan mieleeni kasinjälkeiset, jotkahan myös ovat täytesuklaata ja siitä huolimatta aika epämieluisia... Joo ei, tämä levy ei tuo mitään uutta minttusuklaamarkkinoille. Hammastahnaa mitä hammastahnaa.

Iikka 28.07.2012
Makea minttuinen tuoksu. Mintun maku on sopivan mieto. Suklaa jää silti vaisuksi statistiksi. Ei todellakaan herkku makeimmasta päästä. Minttusuklaaksi hyvä, suklaaksi pliisu.

Hanna P 18.07.2012
Kauniita isoja paloja Lindtin tummaasuklaata. Vaaleaa täytettä. Vahva, mutta pehmeähkö mintun tuoksu. Tarkemmin katsottuna kahta taytettä, mutta mitään ihmeellistä makua ei suuhun tule. Aivan hyvää rouskusteltavaa, vaikka suklaa hieman tummaa makuuni onkin. Minttu ei perinteisesti ole suosikkini, mut aivan hyvä ja laadukkaan makuinen suklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani