Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt excellence extra velouté blanc
Tuotteen Lindt excellence extra velouté blanc valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Valkosuklaiset.
 

Pirkko Tuovinen 27.10.2012 : olen totaalisesti koukussa tähän tuotteeseen

Chi 23.06.2011 : Aivan liian makea valkosuklaa. Ei kovinkaan pistävän makuinen vrt. halvemmat valmistajat ja suutuntuma huomattavasti parempi (ei ns. tahmaista), mutta sokeri mainitaan ekana valmistusaineena ja se rokottaa omalla kohdallani pisteet kakkoseen.

Jipsu 20.08.2008 : Todella makeaa ja rasvaisenoloista maitosuklaata, joka sulaa hyvin suuhun, katoamatta kuitenkaan turhan nopeasti.. Rasvanmakua sietäisi karsia vähän pois. Hyvä tuote valkosuklaan nälkään vaniljalla höystettynä. Palakoko on turhan suuri yhdellä kertaa suuhun pistettäväksi, puolisko riittää.

lizah 21.04.2008 : Todella hyvää vaniljaista valkosuklaata joka puraistessa rapsahtaa kivasti mutta sulaa ihanasti suussa. Aavistus voinmakua liikaa on syy etten anna vitosta.Kannatta kokeilla syödä tuoreiden mansikoiden kanssa!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani