Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt excellence extra velouté blanc
Tuotteen Lindt excellence extra velouté blanc valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Valkosuklaiset.
 

Anita 18.05.2015
Valkosuklaan ystävän superhetki, Lindt valkosuklaata hipaisulla vaniljaa. Suklaa palat ovat isoja ja ohuita, joissa hyvin mieto tuoksu. Tuttu suklaan sileys tuntuu imeskeltäessä ja kyllä maistaa, että aitoa vaniljaa on käytetty. Jälkimaku on miellyttävän, pehmeän vaniljainen. Erityis mainintana muihin valkosulkaisiin lisäisin "puuttuvan" rasvaisen tunnun ja maun suussa. Kuitenkin suklaa on erittäin täyteläistä.

Jenni V 04.02.2013
Tutun muotoinen Lindtin suklaalevy, eli 100 g valkoista täyssuklaata ohuessa isopalaisessa formaatissa. Mielestäni pakkaus on tyylikäs, ja pidän siitä että palat ovat ohuita mutta isoja. Ehkä hiukan olisin kuitenkin mittasuhteita muuttanut, koska tunkemalla koko pala kokonaisena suuhun tekee suklaan imeskelyn aika vaikeaksi. Eli useimmiten toteutinkin tuon kahdessa osassa, sekä pari palaa myös pureskelin. Kaiken kaikkiaan suklaasta jäi laadukas fiilis. Suklaan maku sekä tuoksu on aika mietoja, eikä tämä valkosuklaasti ole niin hirveän makeaa, mikä on hyvä juttu. Imeskeltäessä ei suuhun jäänyt rasvaista tunnetta, mikä myös on plussaa. Vanilja maistuu aavistuksenomaiseksi, olisi ehkä saanut maistua enemmänkin, kun sitä nimessä niin hehkuttavat. Mutta kaiken kaikkiaan kyllä hyvää valkosuklaaksi.

Teresa 04.07.2012
Ohut, kymmeneen isoon palaan jaettu levy. Rasia (siis ulkokuori) on todella kaunis, yksinkertainen ja huokuu tyyliä. Suklaassa itsessään ensimmäisenä kiinnitin huomion jokaisessa palassa olevaan Lindt-brodeeraukseen. Tätä suklaata syödessä ei siis ainakaan kenellekään jää epäselväksi mitä on syömässä.

Suklaa on napakan oloista, se rasahtaa oikein kivasti katkaistessa. Tuoksu on melko neutraali, vähän maitomainen ja aavistuksen vaniljaakin voi tuoksusta löytää (ainakin kun tietää sitä siitä etsiä!) Maku on erittäin miellyttävä, yllättäen ei juuri lainkaan rasvainen tai tunkkainen niin kuin olen valkosuklaalta oppinut odottamaan. Sen sijaan maku onkin raikkaan pehmeä ja erittäin miellyttävä. Vaniljaa on mukana juuri sopivasti: sen maistaa, mutta se ei sulje kuitenkaan alleen itse valkoisen suklaan makua. Jälkimakuna suuhun jaa pitkäksi aikaa mukavan vaniljainen fiilis.

Tämä suklaa todellakin yllätti iloisesti - yleensä en todellakaan juuri pidä valkoisista suklaista, ja tämänkin hairahduin ostamaan ainoastaan koska paketti miellytti kaupassa silmää. Mutta tässä suklaassa ei ollut jälkeäkään "normaalin" valkoisen suklaan tunkkaisesta rasvaisuudesta saati ällömakeudesta vaan kokonaisuus oli ihanan kevyt ja sopivasti vaniljainen. Ehdottomasti parasta valkoista suklaata, jota olen koskaan maistanut - valkoisten suklaiden luksusta.

Minna Hi 20.11.2007
Suklaa tuoksuu miedon vaniljaiselta. Tuoksu saa veden kielelle. Maistuu myös kevyen vaniljaiselta ja pehmeän rasvaiselta. Tässä valkosuklaan maku ei ole ollenkaan pistävä. Niin miedon makuista, ettei tästä oikein osaa sanoa mitään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani