Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt waldfrucht-vanille
Tuotteen Lindt waldfrucht-vanille valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,90 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Anita 15.05.2013
Maitosuklaata, sopivan isoja paloja, kun on päättänyt syödä vain yhden palan herkutteluun. Mikä ei kyllä yleensä toteudu. Maistuva yllätys ensi puraisulla, näytti ihan samalta, kuin kuvassa, siis vaniljaakin oli ihan oikein näkyvä, ja maistuva, kerros. Syödessä jää hieman kirpeä jälkimaku, mutta marjayhdistelmä vadelma, mansikka ja mustikka on erinomainen, ja kaiken kruunaa hyvä maitosuklaa. Taas kerran; yksi pala ei riittänyt, hyvää oli.

Jenni V 10.02.2013
Lindtin sadan gramman täytesuklaalevy, maitosuklaata päällä ja täytteenä alla kerros vaniljaa ja päällä kerros marjatäytettä. Palat ovat mielestäni sopivan kokoisia, ne saa juuri kerralla suuhun imeskeltäväksi. Toisaalta palasten pureskelukin onnistuu helposti, sillä täytteet eivät ole juoksevia. Sekä täytteiden ulkonäkö että maku erottuvat selkeästi toisistaan, mutta tukevat toisiaan myös erittäin hyvin. Vaalea vanilja tasapainottaa vaaleanpunaisen marjatäytteen hienoista kirpeyttä. Marjatäyte on jännän näköistä, ihan kuin minikokoista mätiä olisi laitettu täytteeseen. Siinä on käytetty oikeita marjoja (mustikka, mansikka, vadelma), ja eri marjojen maut erottuvat täytteestä yllättävän hyvin. Siemenet jäävät myös hampaankoloihin, mikä ei ole niin kivaa, mutta tietää ainakin kyseessä olevan aitoa marjaa. Tosin tuo metsämarja taitaa olla vähän liioittelua, tuskinpa näitä marjoja on poimittu luonnon helmasta... Mukana on myös tuoteselosteen mukaan seljaa ja aroniaa, eli luonnollisilla aromeilla on menty kuitenkin, joten annettakoon tuo metsäjuttu anteeksi.

Täyte yhdistyy myös makeaan maitosuklaaseen hienosti, suklaa on hyvää sekä pureskellen että imeskellen. Imeskellen suklaan silkkinen rakenne tulee parhaiten esiin. Yhtä asiaa vain ihmettelin koko ajan tätä suklaata syödessäni: olin koko ajan maistavinani suklaassa banaanin aromin. Tuoteselosteessa banaanista ei ollut sanaakaan; ehkä sitten olen viime aikoina syönyt liikaa banaanisuklaata... Ei tuo aromi paha ollut, itse asiassa se sointui tosi hyvin tähän suklaaseen, ja siksi annankin komeat 4 pistettä tälle marjasuklaalle, joiden ystävä en yleensä ole.

Maija 05.09.2012
Iso pala suklaalevystä. Jo ennen maistamista hajuaisti tavoittaa jotain marjaista tai hedelmäistä. Haukatessa paljastuu puna-valkoinen kerroksittainen täyte. täytteen joukossa on jotain hampaissa rapisevaa.

Miriam 30.08.2012
Makean mansikkaista suklaata. Maku on hieman esanssinen ja joukossa on jotain omituisia rämmäleitä. Maitosuklaa maistuu samalla jugurttiselle vaikka yleensä yhdistän sen valkoiseen suklaaseen. Omituinen yhdistelmä, mutta ei nyt varsinaisesti ole pahaa.

Marika 17.08.2012
Lindtin täytesuklaaja, ja maitosuklaaversio tällä kertaa. Hapahko tuoksu lupailee jogurttia, jossa todennäköisesti on myös marjaa. Vadelmaa? Huh, sokeria on taas ammennettu liiankin kanssa ja makeus jää päälimmäiseksi - raikkauden kustannuksella.

Oskari 16.08.2012
Isoja paloja Lindtin tyyliin. Suklaa on varsin rasvaista ja hieman "sitkeää". Seassa jotain 'röhnää'. Onkohan tässä jotain täytettä?

Saara 15.08.2012
Marjaisa tuoksu, kuten marjatäytesuklaassa tulee ollakin. Onpas makeaa maitosuklaata. Oliko Lindtin perusmaitosuklaa todella näin äklöimelää? Koostumus on miellyttävä ja on merkillepantavaa, että mukana on aitoa marjaa ja marjansiemeniä. Kokonaisuus on silti ätläkkä, ehkä vaniljatäytekerroksen ansiosta. Ehkä sopisi äärimmäiseen makeanhimoon.

Laura 14.08.2012
Pehmeä ja suussasulava pala. Mutta eipä sitten juuri muuta hyvää sanottavaa olekaan. Aromiarvio meni hutiin, luulin vadelma-banaaniksi. Liian makea ja suklaakin turhan vaaleaa. Ei iske.

Sanni 14.08.2012
Isoja palasia maitosuklaalla kuorrutettua suklaata, jossa täytteenä vaaleanpunaista ja vaaleaa täytettä. Tuoksu imelä ja makea. Maitosuklaa hyvää, mutta täyte on todella makeaa ja hieman esanssisen makuista. Pieni plussa pienestä kirpeydestä täytteessä, mutta olisi saanut olla vielä vähän enemmän kirpeyttä ja raikkautta, koska muuten suklaa on niin makeaa. Vaniljan makua en kyllä tunnistanut tästä, koska marjojen (esanssinen) maku oli tässä niin hallitseva.

Kirsi I 28.06.2012
Lindtin pieni viehättävä kesälevy. Makea juliakonvehtimainen tuoksu, tuo mieleen vadelmamarmeladin. Palasest on kuorrutettu makealla maitosuklaalla, täyte on kahdessa kerroksessa. Alin täytekerros on vaalea ja ylempi vaalean punertavanvioletti (siis mustikan ja mansikan värisekoitus) ja tässä täytteessä on selvästi erillisiä sattumia. Rapeita ja marjaisia, pieniä pakastekuivattuja marjanpaloja. Maku on marjainen ja siinä voi erottaa sekä mansikan, mustikan että vadelman sävyjä. Vaalea vaniljatäyte ei hallitse liikaa, vaan marjat pääsevät oikeuksiinsa hyvin. Suklaa vielä korostaa marjojen yllättävän aitoa makua.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani