Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt lindor citrus
Tuotteen Lindt lindor citrus valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Valkosuklaiset.
 

Kaakaolehmä 15.04.2014 : Kuulostaa todella hyvälle jopa valkosuklaasta pitämättömän korvaan, mutta lopputulos on kuitenkin pienoinen pettymys. Ehkä se sitten vaan johtuu siitä etten tosiaan ole suuren suuri valkosuklaan ystävä.

Arde 19.05.2012 : Makea herkku jonka suussasulava täyte tekee siitä tavanomaista hienomman. Raikas sitruunan maku taittaa rasvaisuutta ja valkosuklaan makeutta.

suklaahirviö 13.05.2012 : Lindt osaa suklaanteon. Makea, vaniljainen valkosuklaakuori, ja pallukan sisällä pehmeästi sitruunalta maistuva, voimainen, mutta silti ilmava täyte! Huipputuotteen tästä tekee sitruunan pitäminen aisoissa: se ei ala dominoida makua, vaan sulautuu sopivan sulokkaasti valkosuklaan kanssa tuoden raikkautta.. Ah! Kunpa vain nämä pallerot eivät olisi niin kalliita!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani