Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt lindor citrus
Tuotteen Lindt lindor citrus valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Valkosuklaiset.
 

Kaakaolehmä 15.04.2014 : Kuulostaa todella hyvälle jopa valkosuklaasta pitämättömän korvaan, mutta lopputulos on kuitenkin pienoinen pettymys. Ehkä se sitten vaan johtuu siitä etten tosiaan ole suuren suuri valkosuklaan ystävä.

Arde 19.05.2012 : Makea herkku jonka suussasulava täyte tekee siitä tavanomaista hienomman. Raikas sitruunan maku taittaa rasvaisuutta ja valkosuklaan makeutta.

suklaahirviö 13.05.2012 : Lindt osaa suklaanteon. Makea, vaniljainen valkosuklaakuori, ja pallukan sisällä pehmeästi sitruunalta maistuva, voimainen, mutta silti ilmava täyte! Huipputuotteen tästä tekee sitruunan pitäminen aisoissa: se ei ala dominoida makua, vaan sulautuu sopivan sulokkaasti valkosuklaan kanssa tuoden raikkautta.. Ah! Kunpa vain nämä pallerot eivät olisi niin kalliita!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset