Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt crémant surfin noisette 46%
Tuotteen Lindt crémant surfin noisette 46% valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Eeva-Liisa 30.03.2012
Mukavan mantelinen maku. Hieman rasvainen, mutta ei häiritsevästi. Makea jälkimaku, lastut jäävät pyörimään suuhun, nam nam!

Aki 25.03.2012
Tummahkoa suklaata, jossa runsaasti pähkinämurua seassa. Rakenne pähkinän vuoksi hieman "epäsuklainen" ja purutuntumakin tulee ainoastaan pähkinästä, ei suklaasta.

Teresa 01.03.2012
Pieniä Lindt-suklaan paloja, jossa näyttäisi ainakin pähkinää olevan lisänä sattumina. Tuoksu on mieto, hieman pähkinäinen. Sattumat rapisevat kivasti suussa, jotain muutakin on kyllä mielestäni mukana kuin pähkinää. Pähkinä maistuu melko miedosti, joku kitkerämpi maku peittää sen melkein alleen. Vasta jälkimaussa pähkinän pehmeys pääsee oikeuksiinsa. Maku paranee pala palalta. Ensimmäisen palan kohdalla en oikein tykännyt, toinen pala oli ihan ok, ja kolmas jo hyvä.

Hanna P 24.02.2012
Pieniä maitosuklaan paloja tekstillä "Lindt" ja reilusti näyttää olevan jotain pähkinätyyppistä sattumaa joukossa, jee! Tuoksuu miedosti kaakaolle ja pähkinälle. En voi olla purematta, vaan mikäs tätä rouskutellessa. Suklaa on tosin yllättävänkin "epämakea", joten runsaan pähkinän läsnäollen tuote on ennemminkin välipala kuin herkuttelusuklaa. Jokin outo himo tähän kuitenkin tulee ja palat maistuvat kerta kerralta paremmilta. Vallanhan tässä nälkäkin lähtee.

Päivi 24.02.2012
Pieniä tummia palasia, jonka seassa pähkinää tai mantelia rouhittuna. Maku yllätti. On makeaa ja pähkinöitä on paljon rouhittu sekaan. Hampaissa narskuu kuin hieno sokeri. Kyllä tässä myös suklaan tummuus maistuu. Petrollia erottuu jälkimaussa. Olipa jännä ja hauska makukokemus. Jaa-a, mitähä tälle arpois pisteeksi. Minusta tuntuu että keskitaso tässä tapauksessa turvallisin. En oikein osaa milleen kannalle kallistua.

Kirsi I 24.02.2012
Pienen palasen päällä lukee Lindt. Runsaasti pähkinöitä suklaan joukossa, suklaan maku on mieto, mutta pähkinä ovat hauskan makeita ja rapeita ja yhdistelmä on herkullinen.

Iikka 23.02.2012
Pieniä Lindtin maitosuklaan palasia ilmeisesti pähkinäisillä sattumilla. Tuoksua on. Maku yllättää heti alkuun kolmesti: paahtoisuus, makeus ja tummuus (tässä järjestyksessä). Tässä on voimakkaita makuja, ei helppo herkku siis. Pähkinät rohisevat hampaissa, mutta niiden maku jää aluksi jalkoihin. Lopussa nekin nousevat esiin. Hellyn antamaan nelosen, sillä näin persoonalliselle tuotteelle ei_vain_voi antaa peruskolmosta.

Jarkko 23.02.2012
Tummahkoa Lindtin suklaata (tunnistaa logosta palasen päällä). Onpas makeaa. Kun palasen puraisee pienemmäksi, leviää suuhun todella makea tunne. Tämänhän voisi olettaa olevan hyvä asia suklaassa, mutta minusta makea ja samalla tumma suklaa on ällöä. Maito- ja valkosuklaaseen makeus tietenkin kuuluu. Eihän tämä hirveän tummaa kyllä olekaan. Pähkinämurske antaa suklaalle hitusen verran nostetta, mutta kokonaisuus jää kuitenkin kaikessa tylsyydessään nippanappa keskinkertaiseksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani