Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation la crème brûlée
Tuotteen Lindt creation la crème brûlée valmistusmaa on Ranska. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,57 ja löytyy top 100 -listan sijalta 69. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

NEo 19.10.2013 : Ulkonäkö paljastaa tämän heti laatu (kalliiksi) suklaaksi (4,50€/100g levy). Maitosuklaa on silkkistä ja sellaisenaan makeaa, mutta herkullista. Pehmeä täyte pyöräyttääkin sitten silmät päässä. Se maistuu kermalle ja kinuskille. Juuri sille tavaralle, jota keitetään kotonakin kakun kuorrutukseksi. Seassa on myös ratisevia sokerikiteitä tuomaa rakennetta, mutta makua ei niistä irtoa. Herkullinen kermakinuskin maku jää viipymään suuhun suklaan jo hävittyä sieltä. Se saa himoitsemaan uutta palaa.

perisoreus 11.10.2012

Miia 18.08.2012 : No nyt on odotukset korkealla, kun tätä levyä vapautan kääreistään! Nimittäin, pidän ihan hirmuisesti Lindtin suklaista, sekä pidän ihan hirmuisesti creme brulee -jälkiruoasta. Vaikkakin niitäkin on nähty, missä hyvistä ainesosista voidaan saada jotain ihan täyttä huttua... Toivottavasti ei tällä kertaa. Palaset ovat suuria ja litteitä, kuten Lindtin suklaissa yleensäkin, suklaa on aika vaaleahkoa maitosuklaata, levyn sisällä on maitomaista, kiinteää kreemiä, jonka seassa karamellisoituja rakeita. Suklaa on peruslaadukasta Lindtin suklaata, maukasta, ihanan maitoista. Sisällä oleva maitokreemi on melko makeaa, alkumaku vivahtaa etäisesti Kinder-munien suuntaan. Kreemin seassa olevat hienonhienot karamellisoidut rakeet rahisevat hampaissa - ja kyllä loppumaku vivahtaa creme bruleeseen (semmoinen jännä vivahde, jonka makua ei oikein osaa selittää, vähän paahteinen, kinuskinen, kitkerähkökin)! Hienonmakuinen maitosuklaa, maitomainen, täyteläinen kreemi ja paahteinen karamellirae istuvat yksiin kuin porkkana lumiukon päähän. Tuntuu, kuin söisi jotain hienompaakin jälkiruokaa (creme brulee speciale :)), eikä "pelkkää" suklaalevyä. Erinomainen, täydellisen onnistunut, todella hienostunut kokonaisuus - yksinkertaisesti aivan ihanaa! Kiitos, Lindt, kiitos tästä elämyksestä!

Papu 05.06.2012 : Taattua Lindt-laatua creme bruleen vaatteissa. Täytelevy koostuu suurista ja litteistä maitosuklaapaloista, joiden täytteenä on vaaleaa ja kermaista maitotäytettä. Täytteen seassa on runsaasti kovia karamellirouheita ja hivenen jotakin vohvelimaista hippusta. Ainoa miinus muuten ihanassa tuotteessa on salakavalan kovat karamellirouheet, eli hampaiden kanssa on syytä olla varuillaan.

mara 11.11.2010

kaakaopapu 23.06.2006 : Jälleen kerran täysosuma Lindtiltä! Tähän suklaafirmaan voi ilmeisesti luottaa kuin kivimuuriin.

Yhdyn edelliseen kommentoijaan siinä mielessä, että tosiaankin se "creme brulee" oli vähän niin sun näin: täyte oli ihanaa, vaaleaa ja pehmeää, joukossa rapeita murusia, jotka ilmeisesti markkeerasivat creme bruleen paahdettua sokerikuorta. Mutta en ole varma siitä, onko nimi "creme brulee" tälle suklaalle ihan se ilmeisin ja kuvaavin.

Mutta herkullista tämä oli, 150 gramman suklaalevy hujahti kuin huomaamatta. :) Ostan TAKUUVARMASTI toisenkin kerran, sen verran voin sanoa. Ja tulee olemaan todella vaikeat ajat sitä seuraavaa kertaa odotellessa, niin herkullista oli tämä suuripalainen ja laadukas suklaa.

Tintti 12.04.2006 : Oikein hyvän makuista, mutta ei kyllä creme bruleesta tietoakaan. Ei oikein osaa määritellä mille sisus oikein maistuu. Mutta hyvää kumminkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani