Fazer

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation crème brûlée
Tuotteen Lindt creation crème brûlée valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,80 ja löytyy top 100 -listan sijalta 59. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Kirsi I 16.08.2013 (Jäsenprofiili)
Suosikkijälkkärini suklaalevynä! Oikeastaan olin hämmästynyt, etten ollutkaan arvioinut tätä ennen, ruskistettua kermaa olen kyllä nauttinut ennenkin. Kerrankin Lindtin makea maitosuklaa sopii erinomaisesti kokonaisuuteen, onhan se tarpeeksi kermaista. Täyte on juuri niin silkkisen sileää kuin creme bruleen pitääkin olla, ja tietenkin rapea, hampaissa rouskuva paahdettu sokeri sopivan kokoisina murusina kuuluu asiaan. Tämä vain on kertakaikkisen hyvää.

Saara 11.07.2012 (Jäsenprofiili)
Sarjan kookossuklaa saa jo ajatuksenakin veden herahtamaan kielelelle, joten olihan myös tätä toista jälkiruokasuklaata testattava. Sarjan palakoko on iso, jollei suorastaan valtava, ja palaset ovat muutenkin, sanoisinko, arvokkaan näköisiä. Suklaa tuoksuu jollekin pääsiäismunasuklaalle.. Kinderille? No, yllättävää kyllä, tämä myös maistuu Kinderille. Sisällä on vaaleaa ja makeaa kreemiä, joka yhdistettynä makeaan maitosuklaaseen tuo mieleen juurikin Kinderin. Erona Kinderiin täytyy mainita, että seassa on myös pieniä poltetun sokerin hippusia muistuttamassa paahtovanukkaan poltetusta pinnasta. Niiden maku vain jää melko miedoksi. Koostumus on erinomainen eikä tämä missään nimessä pahaa ole, mutta minun makuuni liian makeaa ja lisäksi aika vivahteetonta. Kahvin tai teen kanssa nautittuna elämys olisi varmaan astetta hienostuneempi.

Maija 19.06.2012 (Jäsenprofiili)
Nyt on kyllä kerrankin onnistuttu täytesuklaassa oikeasti saamaan täyte maistumaan siltä mitä nimi lupaa! Jo tuoksu on makea ja hyvä. Koostumus ihanan kermainen, seassaan hampaissa rouskuvia karamellisoidun sokerin muruja. Palaset ovat isoja mutta ohuita. Sen verran makeaa tämä kyllä on, että kovin montaa palasta ei kerralla voi pistellä. Jään miettimään olisiko tämä vielä parempaa, jos suklaa olisi vähän vähemmän makeaa...

Miriam 10.01.2012 (Jäsenprofiili)
Ihanan kermaista, taivaallista suklaata. Täyden viisi pistettä ilman pientäkään miinusta. Lindtin mainion maitosuklaan välissä paksua brûléeta, jossa joukossa narskuvia karamellihippusia.

Aiempi arvio 24.2.2010: Tuoksu makean maitosuklainen. Suurehkoja paloja. Ohuen suklaakuoren sisällä malkoista mönjää, jossa jonkinlaista crispiä joukossa. Yllättävän hyvää, ei edes liian makeaa, vaikka ulkonäkö saikin niin odottamaan. Sisällä näkyy jotain punaisia hitusia, mutta mitään sellaista en kyllä joukosta maista. Hyvää suklaata kaikenkaikkiaan, maitosuklaa laadukasta ja sisus kermaisen hyvää. Arvosana: 4

Marika 09.03.2010 (Jäsenprofiili)
Iso, näyttävä pala, josta lohkaistessa näkyy levymäinen, kiinteähkö täyte. Vaikuttaa lupaavalta. Hmmm.. niin makeaa, että tuotteen tarkempi erittely on vaikeaa. Jotain hampaisiin takertuvia, toffeemaisia ja melko kovia sattumia tässä on. Ei se huonoa ollut.

Oskari 05.03.2010 (Jäsenprofiili)
Tuoksuu ja näyttää Kinderin levysuklaaversiolta. Maku kuitenkin jugurttinen ja pehmeän maitosuklainen. Jotain jää kuitenkin puuttumaan täysistä pisteistä.

Saila 28.02.2010 (Jäsenprofiili)
Onpa valtavan kokoisia paloja. Ihan mukava rakenne, maussa ei oikein erikoista mainittavaa eikä siitä pysty sanomaan, mitä sen PITÄISI suklaan lisäksi olla.

Nina M 24.02.2010 (Jäsenprofiili)
Suklaan (+ nougatin) ja créme brûlèen nimeen vannovana ihmisenä tälläinen ajatuskin saa vedet kielelle. Tämä créme brûlèe-täytesuklaa tuoksuu taivaalliselle ja makukin on lumoava. Ensimaku on maitosuklaamainen ja jälkeenpäin suussa maistuu aito créme brûlèe. Täytteen kovat karamellirakeet antavat hampaillekin pikkusen tekemistä. Ulkonäöltään houkuttelevan kokoiset (isot) palat helpottavat suklaalevyn nopeaa "tuhoamista". Laatusuklaa & uusi suosikkisuklaani!

Kaisa 22.03.2009 (Jäsenprofiili)
Pehmeä ja kermainen maitosuklaa. Aromikas täyte, jossa on hienostunut ja paahtunut sävy. Sokerin määrä on sopiva, maitosuklaaksi erittäin herkullinen.

Tuula 22.03.2009 (Jäsenprofiili)
Miellyttävä ja pehmeä suklaan maku, täyte maistuu lempeältä, "sattumat" rapsakoita. Täytteestä nousee päällimmäkseksi mauksi kermainen nuogat.

Salla Elina Salo 18.10.2007 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaa jää taka-alalle, kun voin ja kermavaahdon makurintama hyökkää esiin. Ihana maitosuklaan tuoksu antaa lupauksen nautinnosta, mutta täyte pilaa kaiken. Tällainen tuote pitäisi olla yksittäispakattu ja tarjoilla jossain pitkäveteisessä tilaisuudessa kahvin kanssa. Silloin tästä suklaasta saattaisi jopa ilahtua.

Satu 01.04.2006 (Jäsenprofiili)
Todella hyvää. Maitosuklaata ja sisällä pumpulinpehmeää maitomaista valkoista herkkua pikkuruisilla kovilla paloilla höystettynä.

Jarkko Karhunen 23.02.2006 (Jäsenprofiili)
Karamellimainen maku tulee esiin heti kun pinnan suklaa hieman sulaa suussa. Makua voisi parhaiten kuvata hieman palaneen makuisena Daimina. Poltetun sokerin maku tekee jälkimaustakin aavistuksen kitkerän. Erikoinen suklaa herkutteluhetkiin. Ainoa miinus tulee juuri tuosta mainitsemastani kitkerästä jälkimausta.

Susanna K 23.02.2006 (Jäsenprofiili)
Palat Lindtmaisesti isoja. Itse suklaan maku perusmaitosuklaata, jonka sisällä valkoisen suklaan säväys. Perustavaraa, jonka lisukkeena jotain ratisevaa.

Kirsi T 23.02.2006 (Jäsenprofiili)
Suklaan maku laadukasta, helppo arvioida kun näkee Lindtin tuotemerkin. Täytteen maku tosin jää epämääräiseksi, jotain raksuvaa pehmeän mönjän seassa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani