Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt chocoletti strawberrylicious
Tuotteen Lindt chocoletti strawberrylicious valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Suklaanapit, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Minna Hi 15.08.2008
Valkosuklaapaloja. Tuoksu miedon valkosuklainen. Ensimaku on esanssimansikka. Sitten löytyy herkempi metsämansikan maku. Täytteessä on pienen pieniä punaisia mansikanpaloja. Suklaa on makeaa ja voimaista. Sopii myös imeskelyyn. Raparperin maku erottui vasta tarkemmin imeskeltäessä ihan viimeisenä makuna. Pureskeltaessa mansikan maku on voimakkaampi. Suklaassa on pieni vivahdus kitkeryyttä, johtuisikohan valkosuklaasta? Tulee mieleen jotenkin jogurttisuklaat.

Antti M 14.08.2008
Kesäversio, jossa mansikkaa ja raparperia valkosuklaan sisään tungettuna. Chocoletti-tyyliin palaset ovat jo valmiiksi irrallaan ja kymmenessä onkin jo enemmän kuin riittoisasti. On meinaan sen verran makeaa tavaraa, että ei maistu paria lohkoa enempää. Valkosuklaa ei ole omaan pirtaani oikein mutta kyllä täytyy myöntää huonompiakin syöneensä. Maitosuklaan (hyvän sellaisen) kera täyte voisi olla todella mainiota mutta kakkoseen on tyytyminen tämän koostumuksen kanssa.

Jarkko 03.07.2006
Valkosuklaakuoren alle piiloutuu raikkaan makuinen ja lievästi raksuva cremetäyte. Maku on ensipuraisulla mansikkainen, mutta toinen ja kolmas puraisu maistu jo hieman raparperin kirpeydelle. Jos olette koskaan syöneet mansikkaraparperikiisseliä, niin osaatte kuvitella miltä yhdistelmä maistuu, kun siihen lisää vielä miedonmakuisen valkosuklaan. Tosin kun palasia huitaisee useamman peräkkäin pureskellen, kokonaisuus on hieman rasvainen. Pisteytyksessä jahkaan nelosen ja vitosen väliä, mutta pakkohan tälle on vitonen antaa, on tämä niin erikoinen ja hyvä maku. Hieno yhdistelmä.

Susanna K 03.07.2006
Valkosuklaa joka maistuu tai pitäisi maistua mansikalle ja raparperille. Mansikan maku tulvahtaa suuhun ja jostain pilkahtaa myös se raparperinki maku tosin odotin että se olisi voimakkaampi. Sopiva koostumus on suklaassa. Itse valkosuklaakaan ei maistu rasvalle vaan on yksi täyteläinen maku mansikan ja raparperin ohessa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani