Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt chocoletti sommer beeren
Tuotteen Lindt chocoletti sommer beeren valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Suklaanapit, Tuotannosta poistuneet.
 

Heiska 04.11.2007

Chi 25.07.2006 : Marjaisaa ja raikasta! Todella ihana maku, mutta odotin maitosuklaalta enemmän. Täytettä ei ollut ihan niin paljon kuin luulin, mikä saattaa olla hyväkin juttu. Ostan kyllä uudestaan, mutta pientä viilausta tämä tuote nyt kaipaisi...

Kaakaolehmä 09.07.2006 : voih, mikä pettymys.... odotin VIELÄKIN marjaisempaa makua, mitä tässä oli. makua toki löytyi,mutta odotin voimakkaampaa :)
no sitten se suurempi pettymys: täytteen seassa olevat vadelman ym.siemenet! niitä oli paljon, ja minun suuhuni kun kaikki siemenet sun muut tuntuvat samalle kuin soraa söisi! :D
njoo. plussaa kuitenkin kivoista suklaapaloista, ja hyvästä suklaasta(täytekin toki hyvää,mutta ne kivet...) kyllähän niitä pisteitä 4 kuitenkin irtoo ;)


ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani