Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt chocoletti sommer beeren
Tuotteen Lindt chocoletti sommer beeren valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Suklaanapit, Tuotannosta poistuneet.
 

Antti M 28.09.2007
Suklaan osuus on hyvin vähäinen mutta marjat, tuoksusta lähtien ovat kunnon kamaa, eivätkä esanssisia juuri ollenkaan. Irtopaloja sopivassa 100g satsissa mutta tällainen jogurttimainen - tosin ei hapan - konvehtiviritys ei oikein ole omaan makuuni. Lisää suklaata tähän, niin olisin antanut lisäpisteen.

Salla Elina Salo 11.09.2007
Suklaata, jonka täyte maistuu kirpeältä marjajogurtilta. Maitosuklaa sinänsä erinomaista, himottavan hyvää. Täyte ja suklaa maun puolesta tasapainossa, mutta kirpeys laskee pisteitä. Kirpeys jatkuu myös jälkimakuna.

Jarkko 03.07.2006
Aivan ihanan mahtavia yksittäisiä neliönmallisia marjatäytteisiä suklaapalasia. Aivan loistavan marjaisen makuista punaista täytettä maitosuklaan sisällä. Sanat eivät riitä kuvailemaan tämän hyvyyttä, joten miksi edes yrittää. No yritetään nyt vähän: marjatäyte (jossa tekstin mukaan vadelmaa, mansikkaa, seljanmarjaa, karhunvatukkaa ja mustikkaa) on niin kesää kun vaan maku voi olla. Karkit on pakattu levymäisesti folioon, mutta suklaa ei ole kuitenkaan levyissä vaan ihan irtopaloina. Herkkua.

Susanna K 03.07.2006
Suklaa tuoksuu ihanan marjaisalle, tulee mieleen vadelma. Maku on myös marjaisa ja raikas. Suklaa on pehmeän maitosuklainen ja antaa täyteläisen maun suuhun. Ihana kesäsuklaa!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani