Mainospaikka vapaana

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt excellence 99%
Tuotteen Lindt excellence 99% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,04 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus vähintään 85%, Levyt (lisukkeettomat).
 

perisoreus 14.02.2011

hah 04.12.2009 : Myytäisiinpä tätä normikaupoissa. Muuta suklaata en ostaisikaan.

Eeva 13.11.2009

kosa 05.06.2009 : Yksi parhaita Suomessa myytäviä tummia 99% suklaita. Mutta pitää muistaa ettei tämä suklaa ole ihan jokaisen makuun. Tummien suklaiden makuun pitää tottua ja oppia pikkuhiljaa pitkän jana kuluessa. Oikein tummien suklaiden voimakkaaseen makuun eivät kaikki mielly koskaan, on se sen verran voimakkaan makuista.

Suklaasukka 02.03.2009 : Parasta tummaa mitä rahalla saa

Extreme-makuja 12.02.2008 : Mielenkiintoista, että minulle eivät oikein maistu muut saman valmistajan suklaat. Olen perinteisen sinisen ja muiden pohjoismaisten suklaiden ystävä, jos ei tummia suklaita oteta lukuun. Ysiysi on makunautinto, mutta tätä ei erehdy ahmimaan ällötykseen asti kuten vaaleampia suklaita. Syön parhaillaan, mutta jää kolmeen palaan. Levy ohutta ysiysiä on 50 g. Paljonkohan on syötävää perinteisemmissä levyissä?

Abydos 09.02.2008

Vierailija 30.01.2008 : Nälkä kasvoi syödessä, sain tuliaisina. Eka pala oli vähän outo elämys (missä sokeri?), seuraava paljon parempi, seuraava taas parempi ja viimeisestä jo jäi kiinnostus päälle. Hyvä jälkimaku eikä vähääkään äklö. Moni suklaa tuntuu minusta jotenkin rasvaiselta ja tahmealta. Tätä toivottavasti löytyy lisää kaupasta!!! Sopii minulle, koska tykkään puhtaista mauista. Syön harvoin suklaata ja vielä harvemmin paljon kerralla. Huomenna kaupan kautta kotiin! :o)

vieras 16.12.2007

ufoz 12.12.2007 : Erikoinen kokemus, joka jää viimeiseksi oli melko pahaa, mutta plussaa siitä, että se mauttomuudestaan huolimatta ole sillain etteikö sitä tarjottaessa yhen palasen vois ottaa.

Ihana 04.12.2007 : Ihanan makuinen! Varsinkin maidon kanssa maistuu!

Dheath 18.11.2007 : Kuten pakkauksesta voi päätellä on kyseessä erittäin tumma suklaa, jota ei todellakaan kannata laittaa suuhunsa, jos suklaata haluaa maistaa. Tämä ei välttämättä ole suomalaiseen makuun, mutta kannattaa varmaan noudattaa pakkauksessa olevaa neuvoa: "To fully appreciate all its flavors, we recommend that you progressively develop your plate through our range of high cocoa content chocolate bars, starting with Excellence 70%, then 85% and finally 99%. The best way to experience Excellence 99% cocoa is to break off a small piece and allow it to melt slowly in your mouth. To taste the full bouquet of cocoa aromas try accompanying your tasting with some coffee." (Vapaa suomennos: Kannattaa maistella ensin hieman laimeampia suklaita ennen tätä. Suositellaan syötäväksi pienissä paloissa kahvin kanssa)

Kun itse maistoin tätä ensimmäistä kertaa, se oli kuin kidutus väline. Inhosin muutenkin tummaa suklaata, mutta pakkohan sitä oli maistaa. Monien kuukausien jälkeen sama suklaa levy on vieläkin vierelläni, mutta nyt olen pikku hiljaa syönyt hyvin pieniä määriä tummaa suklaata (75%), jota opin arvostamaan maistaessani tätä. Pieniä määriä tarkoittaa tässä 2x3 cm paloja 75%:sta viikon välein. Levy on tosin hajonnut erinäisten sattumien vuoksi moneen pieneen osaan, joten valitsen yhden näistä ~3x3 mm paloista. Sitten vain maistamaan, vaikka en kahvia juokaan:

Aluksi ei tosiaan mitään. Sitten yhtäkkiä tulee voimakas kaakao, aivan kuten ottaisi suuhunsa pienen nokareen sitä kaakao jauhoa, jota käytetään hyvien suklaa leivosten tekemiseen. Maku ei varmasti yllätä jos on joskus ollut sen kanssa tekemisissä. Maku hivelee kielestä takaraivoon vielä pitkän aikaa palan katoamisen jälkeen ja kaikki maut, joita koin kun pala oli suussani, tulevat yhä uudestaan ja uudestaan takaisin. Sitten maku vain pikku hiljaa häviää.

Maku on äärimmäisen kitkerä ja kaukana normaalista suklaasta. Voi olla, että pidän tästä, koska ainakin ajattelen pitäväni kitkeristä mauista. Esimerkiksi jos juon kahvia haluan sen olevan mahdollisimman kitkerää. No, jos ei muuta, niin ainakin tätä voi syödä hyvällä omallatunnolla, koska tumman suklaan on todettu olevan hyvää sydämelle vaikka sitä ei paljoa päivässä söisikään.

karppi 06.09.2007 : Parasta!

hessu 15.08.2007

Namm<3 02.08.2007 : Joo ei tätä olekaan tarkoitettu hotkittavaksi! Tämän jälkeen ei tee mieli sokeri-maito-suklaajäljitelmiä.

Alli 14.07.2007 : sarjassaan tummista tummimmat tää on loistava referenssi! Ohkaiset palat on hyvä, mutta kun pidän oikeesti joistakin muista ysiyseistä, niin - no, parempia ovat. Tykkään tuosta kuivuudesta, vähän kuin kuivaa viiniä. Vähän turhan tömäkkätä kuitennii.

Akulino 09.11.2006 : Ennen 99%.sta kannattaa tutustua saman valmistajan 70% ja 85% vaihtoehtoihin, totuttaa itseään pois imelästä maito/sokeri/hiukan suklaata -seoksista.

99% pitää nautiskella hyvin pieninä määrinä, antaa sulaa suussa, ei pureskella. Näin saa todella syvän ja täyteläisen suklaan maun suuhun. Suosittelen maistamaan myös kahvin kanssa!

samuli 01.11.2006

Tiina 09.10.2006 : Jauhoista ja maistuu kaakaojauheelta, toiste en tähän erehdy koskemaan


vekku 08.09.2006

Pariisitar 17.08.2006 : Suklaassa on (kuten nimestäkin voi päätekkä) todella vahva kaakaonmaku. Se ei ole makeaa, mutta sulaa suussa ja sopii illallisen jälkeiseen suklaanhimoon erinomaisesti, sillä jo pieni määrä riittää tyydyttämään himon. Suklaa ei kuitenkaan maistu kaakaojauheelta, vaan kaakaovoita on riittävästi, jotta kokonaisuudasta muodostuu tasapainottunut, tummaakin tummempi nautinto. Sopii erityisesti hyvän konjakin kanssa nautittavaksi.

Inka 16.08.2006 : Liian tumma ätäkkä maku.

benett 25.07.2006

Laura 19.07.2006 : Ei maistu suklaalta vaan tervalta, mutta tykkään silti todella paljon. Pala tai kaksi kerrallaan riittää. Todellinen extreme-elämys! Huom: sulatettuna tästä saa myös toimivan kasvonaamion :)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset