Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt excellence amandes effilées 47%
Tuotteen Lindt excellence amandes effilées 47% valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Minna Hi 30.05.2013
Tuoksu on makean kaakaoinen. Tässä on paljon pähkinää outoina ohuina lastuina. Lisäksi on roiskautettu kunnon annos sokeria mukaan. Vähän turhan makea suklaa. Tykkään isommista pähkinöistä ja vähemmän makeasta suklaasta. Tämä ei ollut mieluista.

Jenni V 29.05.2013
Maistelupala tätä suklaata saapui minulle postissa, ja maistelin sen sokkona. Pala oli suuri ja ohut, päällä luki vielä Lindt joten täysin sokkona en tuotetta maistellessa ollut. Suklaa oli tummaa ja siinä näkyi joukossa runsaasti mantelilastuja. Arvioin suklaan mielessäni 60-70-prosenttiseksi, joten totuuden paljastuttua vain 47-prosenttiseksi olin hiukan yllättynyt.

Suklaapalan tuoksu oli jokseenkin tunkkainen, joten ensivaikutelma ei ollut kovin miellyttävä. Mantelilastuja on joukossa hyvin runsaasti, mielestäni aivan liikaa näin ohueen suklaaseen. (Liian) ohuiden mantelilastujen maku on erittäin mieto, tuota nimessä mainittua paahteisuutta en löytänyt mausta lainkaan. Lastumaisuus häiritsee myös suutuntumaa, sillä tuntuu että lastunpalat jäävät kurkkuun pyörimään, ja huomio kiinnittyy suklaan sijaan siihen. Kaiken kaikkiaan suklaa olisi vaatinut vastaparikseen jotakin tymäkämmän makuista kuin manteli. Kun suklaakaan ei nyt ihan makusuosikkeihini mennyt, niin kaksi pistettä saa olla riittävästi.

Hanna P 28.05.2013
Lindtin suklaata vaalein sattumin. Mukavasti rouskuu suklaan sattumat hampaissa ja suklaan makukin makeaa. Ei valittamista.

Iikka 28.05.2013
Lindtin suklaan palanen tummahkoa suklaata sattumin. Pähkinääkö? Suklaa on turhan irvokasta, liian pistävää, mutta liian pehmeän makeaa.

Jarkko 14.05.2013
Kaakaota enemmän suklaa tuoksu karamellille. Söin juuri ennen tätä tuotetta kahta yli 70% kaakaoprosentin suklaata, joten tämä maistuu lähes maitosuklaalta. Jos tuoksussa oli enemmän jotain muuta kuin kaakaota, niin näin on myös maussa. Manteli on suklaan seassa ohuina lastuina ja sitä on riittävän runsaasti makua ja puruvastusta antamaan. Minä odotin tämän olevan yltiömakeaa kohtalaisen pienestä kaakaoprosentista johtuen, mutta yllätyin positiivisesti. Tiedä sitten mikä vaikutus kahdella edellisellä suklaalla on tähän makuelämykseen...

Kirsi I 19.07.2011
Levyllinen tummaa suklaata, jossa mantelilastuja. Paahdettua makua en osaa löytää useamman palasenkaan jälkeen. Pehmeä tumma suklaa sopii manteliin, mutta silti jotain jää puuttumaan, hiukkanen suolaa tai rapeaa paahdettua sokeria kenties... Jää perussuklaan tasolle vaikka ei sinänsä mitään vikaa ole.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSA



ETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani