Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation délice coco
Tuotteen Lindt creation délice coco valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 5,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 09.11.2012
Paksussa täytesuklaalevyssä on maitosuklaapinnan lisäksi kookostäyte. Aivan mahtava yhdistelmä! Kookos on erittäin hyvää melkein missä vain, mutta parhaimmillaan leivonnaisissa tai kuten nyt, suklaan kanssa yhdistettynä. Kokonaisuus on ymmärrettävästi makeaa, mutta ei kuitenkaan liiaksi. Kookoshiutaleet rahisevat kivasti hampaissa pureskellessa suurta palasta toisensa jälkeen. 150g painoinen levy ei kauaa vanhene, ellei väkisin lopeta.

Saara 23.04.2012
Viimeinkin sain tämän kauan himoitsemani levyn hyppysiini. Luvassa on "hienoa maitosuklaata kookoskreemitäytteellä", ja hienoa maitosuklaa onkin, juuri sopivan pehmeää ja makeaa, ei äitelää eikä vähääkään tunkkaista. Kaiken kruunaa tavattoman herkullinen, pehmeä mutta silti kookokselle luonteenomaista rakeisuutta (pienenpieniä hiutaleita kenties) sisältävä, tismalleen oikeanmakuinen kookostäyte. Ei epäilystäkään, etteikö tämä olisi täytesuklaiden ja oikeastaan kaikkien maistamieni suklaiden parhaimmistoa.

Miriam 10.01.2012
Lindtille tuttu iso palakoko ja sopiva ohuus. Maitosuklaa on taivaallisen maitoista ja sisus ihanan kermaista, voimakkaalla kookoksen maulla. Sisus sisältää myös kookosrakeita, jotka eivät aluksi erotu niin selvästi.

Kirsi I 14.05.2011
Kookostäytteistä maitosuklaata, Lindtin levyjen tutut isohkot palaset. Tuoksuu lähinnä maitosuklaalle, mutta heti suussä tuntuu kookoksen maku, vaikka en ole vielä puraissut tai imeskellyt palasta. Tätä ei ole pilattu liialla sokerisuudella vaan makeus tuntuu tulevan maitosuklaan makeudesta ja kookostäyte on pehmeää, joukossa pieniä ja rapeita kookoshiuteleita, täyteläisen kookoksen makuista. Kermaisen pehmeä ja täyteläinen kokonaisuus.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani