Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt joghurt erdbeer-rhabarber
Tuotteen Lindt joghurt erdbeer-rhabarber valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Valkosuklaiset.
 

Anita 15.05.2013
Valkosuklaa patukka jogurttitäytteellä lisättynä mansikalla ja raparperilla. Imeskellessä ja pureskellessa en kyllä erota muuta, kuin hieman happaman joghurtin maun. Muuten, minun patukassa kyllä luki suluissa aronia ja selja, joka olettaisin olevan seljankukkaa, kuten mehuissakin. Aronia on erittäin pistävän ja voimakkaan makuinen, mutta en saa makutuntumaa.. Muuten ihan mukavan makuinen sekoitus, varsinkin, kun tuota valkosuklaatakin on kunnolla.

Kirsi I 22.09.2011
Valkosuklainen patukka, jossa sisällä vaaleanpunaista jogurttitäytettä. Jogurttitäytteiset eivät yleensä ole minun suosikkejani, joten suhtaudun hieman _ tunnustan - ennakkolluuloisesti tähän tuotteeseen. Tuoksu on voimakkaan mansikkainen, mutta niin tuoksusta kuin maustakaan en saa kiinni raparperiä ollenkaan, sen sijaan täytteen maussa tuntuu ihan selvästi metsämansikan aromi. Tuoteseloste kertoo kiintoisasti tässä olevan hedelmä- ja kasvistiivisteitä ja suluissa tarkenuksena selleri ja retiisi. Enpä onneksi ole selleriallerginen, en näet olisi osannut selleriä suklaassa varoa. Maku siis yllättää positiivisesti ja valkosuklaa sopii tuotteen päälle hyvin. Vaikka tämä onkin jogurttitäytesuklaiden joukossa ihan hyvää, en silti tämäntyyppisistä pidä tämän enempää.

Minna Hi 31.07.2011
Hieman happaman maidon tuoksuinen, mansikan voi haistaa myös. Valkosuklaakuoren alta löytyy vaaleanpunaista täytettä. Mm, nyt voi maistaa mansikan ja raparperin. Tämä on hyvin makeaa, mutta ihan hyvää. Jogurtti tuo tähän pienen happamuuden. Voisi olla vähemmän makeaa. Muutaman palan voi syödä, sitten riittää.

Jarkko 13.05.2011
Valkosuklainen tyyny pitää sisällään kirpsakkaa vaaleanpunaista täytettä. Jogurtin happamuus on aika vahva ja liekö sitten mansikka olevinaan tuo pistävämpi, kirpsakka maku. Tästä ei saa hyvällä tahdollakaan oikean mansikan tai raparperin makua irti, mutta sehän ei ole mitään uutta. Kokonaisuus on kuitenkin miellyttävän raikas ja sopii hyvin yksiin auringonpaisteen kanssa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani