Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt joghurt himbeer-vanille
Tuotteen Lindt joghurt himbeer-vanille valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Valkosuklaiset.
 

Anita 16.05.2013
Valkosuklaapatukka täytteenä joghurttia ja vadelmaa. Ihana maku, nyt ei edes jogurtin happamuus haittaa. Ihmettelen vain, miksi tässä versiossa, verrattuna mansikka versioon, ovat nuo vadelma+sokeri rakeet selvästi ratisemassa hampaissa. Ne eivät ole vadelman siemeniä. Enkä myös ymmärrä, mikisi tässäkin on aroniaa ja seljaa mukana. Ehkä se ratkeaa, kunhan syön näitä molmempia suklaita tarpeeksi. Pidän tästä.

Jenni V 02.01.2012
Jälleen kerran löytyi aarre Stockan alesuklaista. Eli tällaisen puolikkaan levyn vetelin uudenvuodenpäivänä. Vaikka marjasuklaa ja valkosuklaa ei kumpikaan ole ihan ykkösiä makumaailmassani, niin Lindtin nimi kuoressa kuitenkin sai toivomaan hyvää makua. Eikä ollut pettymys. Mukavan isoja paloja makeaa valkosuklaata, jolloin raikasta täytettä oli suhteessa tarpeeksi tasapainottamaan makeus. Vadelman siemenistä en aluksi pitänyt, mutta lopussa nekin alkoivat maistumaan hyviltä, tuntui aidolta marjasuklaalta. Tuhtia jugurttisettiähän tämä oli mutta raikasta ja maukasta sellaista. Puolikas levy oli juuri sopiva satsi kerralla. Vähän tuli Fazerin vadelmajugurttisuklaa mieleen, mutta oli tämä kyllä parempaa.

Kirsi I 15.10.2011
Muhkeita tyynyjä, joissa punainen marjaisa täyte kuultaa paksun valkosuklaakerroksen läpi. Valkosuklaan ja vaniljaisen jogurttitäytteen imelyys on saatu kuriin runsaalla marjaisella ottella. Vadelmansiemenet suorastaan rouskuvat hampaissa, niin aidolta tämä vaikuttaa. Ensimmäisten kahden palasen jälkeen olen valmis antamaan 4 pistettä, joten pisteet saavat jäädä neljään, vaikka pikkulevyn loppupuolella makeus alkaakin tökkimään, mutta onhan tämä "loistelias vertaistensa joukossa".

Hanna P 22.09.2011
Wautsi miten isoja palasia Lindtin valkosuklaata! Pullea muoto viittaa täytesuklaaseen. Hyvin makea tuoksu ja ikään kuin joku hennon marjainenkin tuoksu tulisi läpi. Sisällä kiinteää vaaleanpunaista täytettä, oisko vadelmaa? Koska molemmista, vadelmasta ja valkosuklaasta, tykkään, ei tästäkään voi olla tykkäämättä. Vaikka kombo todella makea onkin, on täytteessä onneksi häivähdys kirpakkuutta.

Iikka 21.09.2011
Hurrrrjan makean ja marjaisan tuoksuinen jättipala valkosuklaata. Maku onkin yllättävä! Ensin tulee varsin "mahetsu" valkosuklaa, jota seuraa mukava marja(esanssi)n maku. Lapsuudesta tuttuja komboja, jäin vain odottelemaan popsahdusefektejä kielenpäällä. Tämä ei ole ällömakea eikä rasvainen valkosuklaa, ja oma myös hyvän täytteen. Joko olen poikkeuksellisen nälkäinen tai tämä on kerrassaan parasta valkosuklaata!

Jarkko 13.05.2011
Joo, tältä marjasuklaan pitääkin maistua. Valkosuklainen tyynymallinen täytesuklaapala on valkosuklaata sisustan ollessa vaaleankaltaista tummanpunaista. Jogurtin happamuus on tässäkin kyseisen sarjan tuotteessa saatu pysymään makuista/mauista päälimmäisenä, mutta vadelman maku tulee hyvänä kakkosena. Tätä maukasta makujen yhdistelmää varjostaa ainoastaan vadelman siemenet, jotka eivät tunnu mukavalta kielen päällä sen enempää kuin hampaankoloissakaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani