Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt excellence caramel croquant lait
Tuotteen Lindt excellence caramel croquant lait valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,36 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 03.08.2013
Lindtin vaaleaa maitosuklaata tuttunu ohuena suuripalaisena 100 gramman levynä. Tällä kertaa joukossa oli 15 prosenttia paahdettua karamellikrokanttia. Rouhe oli mukavan paahteisen makuista, ja levystä tuli pitkälti mieleen Daim myös sen takia, että suklaa oli kovin makeaa. Rouhetta on suhteessa todella paljon, ehkä vähemmälläkin olisi pärjätty. Ihan mukava levy, mutta puolikas levy oli taas ihan maksimi syötäväksi kerralla. Olisin pitänyt vähemmän makeasta versiosta enemmän.

Olli P 26.06.2013
Iso maitosuklainen pala, josta näkyy pieniä sattumia seassa. Tuoksuu karamellimaisen makealta. Suklaa on pehmeähkö ja se sulaa nopeasti. Rapeat sattumat, hieman kovia sekä tahmaisia suussa, tarttuu hieman hampaisiin kiinni. Maku on todella kinuskinen, makeaa alusta loppuun. Yksiulotteinen maku. Toimii toki makean nälkään erinomaisesti, mutta kaipaisi hieman jotain muuta makua mukaan. Tuntuma sattumien kanssa ei ole oikein onnistunut ja suklaan maku on varsin yksipuolinen. Kyllä tätä tarjottaessa syö eli ihan syötävää, mutta en tule jatkossa ostamaan.

Aki 28.10.2011
Kinuskia ja maitosuklaata eli (yli)makean ystäville saattaa maistuakin. Kinuski oli kovina muruina suklaan seassa ja sitä oli melko paljon. Hivenen liian hampaisiin tarttuvaa ja imelää minun makuun.

Tapani P 15.09.2011
Vaalea, äklömakea. "Paahdettu sokeri" liian kovina paloina. Älä pure.

Sanna K 30.08.2011
Herkullisen maitosuklaan sekaan on lisätty paljon rapeita krokantinmuruja. Tämä suklaa maistuu melkein daimilta, mutta on suklaisempaa ja mielestäni parempaa. Makea ja rapea ja onneksi ohut palanen, sillä nuo krokantin murut ovat todella kovia. Onneksi mulla on hampaat kunnossa ja suklaata on kiva rouskuttaa! Tätä herkkua menisi makeannälkään levyllinenkin, joten ehkä parempi jättää ostamatta ;)

Iikka 23.08.2011
Makean tuoksuista maitosuklaata. Sisällä tässä ohuessa palassa on yltiömakeita karamellipaloja, jotka dominoivat liiaksi koko tuotetta. Ne jäävät vieläpä hampaisiin kummittelemaan suklaan poistuttua takavasemmalle. Kuitenkaan ei ollenkaan pöllömpi kokonaisuus.

Satu 19.08.2011
Lindtin vaaleita maitosuklaalevypalasia, joissa näkyy jotain vaaleampia ja kiiltäviä sattumia. Viittaavat krokanttiin, mutta parempi maistaa kuin arvuutella. Mmm... maku on maitomainen ja sokerinen. Sattumat ovat todellakin jotain krokanttimaista massaa ja koko palasessa on sellainen maitoisen paahdettu maku. Ihan kiva suklaa, mutta hieman epäilyttää, että onko maku pitkällä juoksulla (=levyllä) liian sokerinen.

Kirsi I 18.08.2011
Ohuita Lindtin maitosuklaanpaloja, seassa rapeita paahdettuja kinuskinmuruja. Näpsäkkä kokonaisuus makeannälkään, mutta silti jotain puuttuu.

Päivi 18.08.2011
Lindilin litteä maitosuklaa pala. Seassa on Daimin tapaisia murusia. Nami, tää on maukasta ja sopii hyvin yhteen suklaan kanssa. Palaset on kyl melko kovia ja napsahtelevat suussa. Maku on täydellinen.

Jarkko 18.08.2011
Suuri ja ohut pala Lindtin maitosuklaata. Suklaan seassa on reilunlaisesti pientä mursketta, joka maistuu ja tuntuu kovetetulta toffeelta. Toffeen ja maitosuklaan liitto toimii yleensä hyvin ja tässäkin tapauksessa kohtalaisesti, mutta rouskeet ovat yksinkertaisesti liian kovia, eivätkä ne meinaa sulaa kunnolla edes pureskellessa. Maku sinällään on asiallinen, joskaan sekään ei toffeessa ole täydellinen, mutta suurimmat puutteet löytyvät koostumuksesta.

Hanna P 18.08.2011
Ihanan suuria, ohuehkoja ja laakeita maitosuklaan palasia. Pinnassa raidoitusta ja teksti Lindt sekä suklaan seassa vaaleampia sattumia. Ei juurikaan tuoksu, mutta makean karamellinen maku valtaa heti suun. Purtaessa sokeri rouskuu suussa. Tykkään makeasta, mutta yllättävää kyllä tämä suklaa on liian makeaa jopa minulle. Hyvää kuitenkin, varsinkin makeannälkään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani