Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt oster tradition erdbeer-rhabarber-buttermilch tafel
Tuotteen Lindt oster tradition erdbeer-rhabarber-buttermilch tafel valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Pääsiäinen, Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 06.05.2011
Kaunis pahvipaketti, jossa koristeena pieni kullanvärinen suklaapupun kuva, ja vihreä-punainen värimaailma sopii kevääseen. Levu on maitosuklaata isohkoissa ja paksuissa palasissa, täytteenä valuvahkoa punaista mansikka-raparperi-hyyteläa ja valkoista tiivistä ja yli-imelää tahnaa (se buttermilch). Maitosuklaa on Lindt:n perustavaraa, mansikka-raparperitäyte kerrassaan ihanaa ja siinä on mukana jotain kirpeitä minikokoisia rakaeita, mutta makua hallitsee ja alleen muut maut peittää tämä valkoinen sokeritahna. Ilman buttermilhciä tuolla maitosuklalla ja näin raikkaalla marjatäytteellä - varsinkin näin koreassa paketissa - antaisin taatusti viisi pistettä.

Jarkko 18.03.2011
Tyynymäinen maitosuklaisen täysesuklaalevyn palanen pitää sisällään vaaleaa maitokreemiä ja hilloa, joka maistuu eniten mansikalle. Raparperin makua en varsinaisesti huomaa, mutta ehkäpä se on tuo ainesosa, joka ei maistu mansikalle... (kyllä, tiedän miltä raparperi maistuu). Mansikkahillon maku on tässä hieman kirpsakka ja se on oikeastaan hyvä asia. Se antaa kokonaisuudelle tarvittavan lisäsysäyksen. Kaksi riviä popsittuani voin todeta suklaan olevan todella makeaa, mutta hallittavissa. Huipputuote.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani