Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt choco-crème pecannuss
Tuotteen Lindt choco-crème pecannuss valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 02.04.2011
Täytesuklaan sisältä löytyy suklaamoussea ja pehmeitä pähkinänmurusia, jotka maistuvat yleisimmistä pähkinöistä poikkeavalle, hyvällä tavalla. Koostumus on helppo, kun palaset eivät ole liian kovia eikä mikään erikoisemmin häiritse. Tuote on älyttömän makea ja parinkin palasen jälkeen alkaa käsi jo hamuamaan juomalasia. Kaikkineensa maku on takuulla suklainen, mutta samalla hieman nougatmainen, josta en nauti. Ei mikään maailman suurin erikoisuus, mutta täysin syöntikelpoista tavaraa.

Päivi 31.03.2011
Tuoksuu mukavan mehevälle. Sisällä tummaa kreemiä ja pähkinän palasia. Mukavan suklainen maku, joka kestää. Jotakin pistävää makua mukana. Hieman liian sokerista, mutta muuten täyteläistä suklaata. Pari palaa riittää hyvin viemään suklaan nälkää pois. Jälkimaku on suklaisen makea ja se kestää pitkään. Pähkinän palasia jää sit vielä hampaisiin pyörimään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani